Vrijstaand bad

TIZ Design beschikt over design baden van uitzonderlijk kwaliteit. Je vindt hieronder twee vrijstaande baden, welke beide een echte eyecatcher zullen zijn voor uw badkamer. Onze vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in standaardmaten.

Vrijstaand Bad Tholen

Vrijstaand Bad Breskens

Vrijstaand bad van TIZ Design

Een bad kan voor velen niet ontbreken in de badkamer. In de vaste collectie van TIZ Design vindt u twee vrijstaande design baden. De baden die wij in onze collectie hebben zijn van de hoogste kwaliteit en we zijn erg sterk in design. 

Waarschijnlijk krijgt u bij het lezen van de woorden ‘vrijstaand bad’ direct een beeld in uw hoofd van een luxe hotelkamer of scenes uit een film. Misschien heeft u al een keer overnacht in een hotelkamer met een vrijstaand bad. Ongetwijfeld was het nemen van een bad heerlijk en riep het direct een gevoel van luxe op. Dit is zeker het gevoel wat een vrijstaand bad oproept. Iets wat alleen maar in luxe hotels of in films mogelijk is. Maar waarom zou u ditzelfde gevoel niet in uw eigen badkamer mogelijk maken? Met de baden uit onze collectie is dit namelijk heel erg goed mogelijk.

Een vrijstaand bad uit onze collectie is het bad met de naam Tholen. Dit vrijstaand bad is gemaakt van een mat wit solid surface materiaal. De rand van het bad heeft een geringe dikte. De rand van het bad is namelijk maar 15 mm dik. Dit maakt dat het vrijstaand bad een elegante uitstraling heeft. Verder heeft het vrijstaande bad de volgende afmetingen: 1800 x 800 x 600 mm.

Verder vindt u in onze collectie vrijstaand bad Breskens. Dit bad bestaat net als Tholens volledig uit mat wit solid surface materiaal. Daarnaast heeft ook dit bad een mooie en elegante uitstraling door het gebruikmaken van een zeer smalle rand. De rand van dit bad is ook maar 15 mm dik. Een verschil met het andere bad in onze collectie is dat dit bad in een kleinere maat is uitgevoerd. De afmetingen van het bad zijn: 1600 x 800 x 540 mm. Dit maakt het mogelijk om ook in een minder grote badkamer te genieten van de luxe van een vrijstaand bad.

In onze collectie vrijstaande baden is het vrij eenvoudig om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen. We bespreken uiteraard graag de mogelijkheden met u voor het aanschaffen van een design vrijstaand bad.

Materiaal van onze vrijstaande baden

Onze vrijstaande baden worden gemaakt van solid surface materiaal. Het gaat hier om een ontzettend duurzaam materiaal. Vaak zien we in de markt dat er bij vrijstaande baden en vergelijkbare producten andere materialen worden gebruikt. In veel gevallen is het materiaal wat uit China komt. De kwaliteit van deze materialen is compleet anders.

De basis is hierbij in veel gevallen polyester. Een eigenschap van polyester is dat het nog wel eens geel wil worden. De eerste indruk van polyester producten is vaak prima maar op den duur zullen deze producten dus gaan vergelen. Iets wat natuurlijk erg storend is in een mooie design badkamer. Solid surface waar wij mee werken heeft deze eigenschap niet en zal ook op lange termijn stralend wit blijven. Zo is het iedere dag weer een feest om in je eigen design badkamer binnen te komen. Zie jij jezelf al heerlijk bijkomen van een drukke dag in een van onze vrijstaande baden?

Niet alleen vrijstaande baden

Naast een vrijstaand bad zijn er uiteraard andere zaken die in een badkamer niet kunnen ontbreken. Denk hierbij aan badkamermeubels, wastafels, RVS kranen en badkamerspiegels. Ook voor deze items bent u bij TIZ Design aan het juiste adres. Onze wastafels zijn enkel, dubbel of in plateau uit te voeren, badkamermeubels zijn in verschillende kleuren en met verschillende indelingen beschikbaar. Dus zoekt u een complete oplossing voor alle elementen in uw badkamer? Dan bent u bij TIZ Design zeker aan het juiste adres!

Combinatie met badkraan

Om een vrijstaand bad compleet te maken kunt u deze combineren met een vrijstaande badkraan. In onze collectie vindt u verschillende RVS kranen. Een van deze kranen is de RVS vrijstaande badkraan 1. Deze is perfect te combineren met een van onze vrijstaande baden.

Bezoek onze showroom

Wilt u een keer kijken in onze showroom? Zelf zien hoe onze vrijstaande baden er in het echt uitzien? Of een keer kijken hoe onze producten gecombineerd kunnen worden? Misschien is uw zoektocht naar een nieuwe badkamer pas begonnen en wilt u bij ons inspiratie opdoen. Het maakt niet uit, we nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is op afspraak geopend en u kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Over TIZ Design

Alle producten die wij aanbieden worden op een duurzame manier geproduceerd in eigen huis. Ook als het gaat om de baden die wij aanbieden. Koop je bij ons een bad, dan koop je een door en door Nederlands product. We hechten ongekend veel waarde aan kwaliteit en originaliteit.

Misschien is uw zoektocht naar een nieuwe badkamer net gestart. Binnenkort gaat u wonen in een nieuw huis en u zoekt daarvoor invulling van de badkamer of misschien wilt u de oude badkamer in uw bestaande huis vervangen. Kies voor de vrijstaande baden en andere producten van TIZ Design. Onze vrijstaande baden zijn echte eyecatchers. Bedenk goed dat ook een vrijstaand bad niet alleen een gebruiksvoorwerp is. Het is een prominent onderdeel van uw badkamer. Een ruimte waar u ongetwijfeld iedere dag te vinden bent. Hier start voor velen van ons immers de dag. Of u sluit een hectische dag misschien wel af in de badkamer. Hoe lekker is het dan om in deze ruimte te genieten van een mooi vrijstaand bad en de andere producten van ons? Stap met veel plezier binnen in uw badkamer en maak het een mooi en compleet onderdeel van uw huis. TIZ Design staat voor scherpe prijzen, unieke designs, korte levertijden en alles wat wij maken doen wij speciaal voor u.