Wastafel met meubel

Een perfecte badkamer kunt u creëren met een prachtige douche ruimte, bad en niet te vergeten een wastafel met een meubel. Een badkamermeubel kan het accent van een badkamer bepalen. Het is mogelijk om uw eigen wastafel met meubel samen te stellen bij TIZ Design. U kunt zo kiezen voor een huiselijke look, rustige of moderne uitstraling. Deze uitstraling kunt u zelf samenstellen.

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Een wastafel met meubel uitzoeken

TIZ Design biedt kwaliteit wastafels van het materiaal Solid Surface die gecombineerd kunnen worden met prachtige badkamermeubels. De wastafels van Solid Surface zijn gemaakt van de beste kwaliteit, dit kenmerkt zich doordat deze wastafels slijtvast, schoon en vochtbestendig zijn. Bij TIZ Design is er veel keuze aan verschillende soorten wastafels. De wastafels zijn zelf samen te stellen. Het is mogelijk om te kiezen voor een enkele, een plateau of een dubbele wastafel. Een wastafel met strakke lijnen zoals de wastafel Ameland.

Op het moment dat de keuze van een wastafel is gemaakt kan er een badkamermeubel uit worden gezocht. Een wastafel kan worden samengevoegd door de waskom op het badkamermeubel te plaatsen, door de wastafel te verzinken in de meubel of door de wastafel boven het badkamermeubel te plaatsen. Het houtsoort en kleur van een wastafel kan worden bepaald. Een super mogelijkheid van TIZ Design om uw eigen wastafelmeubel samen te stellen.

Een offerte aanvragen

Heeft u uw droom wastafel met meubel samengesteld? Dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Geef ons uw gegevens en wensen door, dan ontvangt u vrijblijvend een prijsvoorstel. Op het moment dat wij uw prachtige wastafel met meubel kunnen maken bezorgen wij uw design gratis en met een glimlach.