Wastafel met meubel

Als u een perfecte badkamer wilt creëren, kunt u natuurlijk niet om een mooi wastafelmeubel heen. Een wastafel met meubel kan namelijk het accent van de badkamer bepalen. Zo kunt u kiezen voor een huiselijke look, of voor een rustige of moderne uitstraling. Het is bij TIZ Design mogelijk om uw eigen wastafel met meubel samen te stellen. U kunt het badkamermeubel volledig naar wens samenstellen: kies uw favoriete wasbak en vervolgens een bijpassend meubel. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Vraag online vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Bruinisse

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Een wastafel met meubel kiezen

Een wastafelmeubel van TIZ Design geeft uw badkamer een nette en moderne uitstraling. Bij TIZ Design vindt u stijlvolle kwalitatieve wastafels van Solid Surface die gecombineerd kunnen worden met prachtige badkamermeubels. De wastafels van Solid Surface zijn van de hoogste kwaliteit. Dit kenmerkt zich doordat de wastafels slijtvast en vochtbestendig zijn. TIZ Design heeft een ruim assortiment wastafels die te combineren zijn met verschillende wastafelmeubels. De wastafels kunt u zelf samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een enkele, een plateau of een dubbele wastafel.

Wanneer u een wastafel gekozen heeft, kan er een badkamermeubel uitgezocht worden. Een wastafel kan worden samengevoegd door de wasbak op een meubel te plaatsen, door de wastafel te verzinken in een meubel of door de wastafel boven het meubel te plaatsen. Het houtsoort en de kleur van de wastafelmeubel kan door u worden bepaald. Bekijk onze collectie wasbakken en meubels en stel uw wastafelmeubel naar eigen wens samen bij TIZ Design!

Vraag een offerte aan

Heeft u uw droomwastafel met meubel samengesteld? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan. Vul uw gegevens en wensen in en ontvang een vrijblijvend prijsvoorstel. Op het moment dat u akkoord bent, gaan wij aan de slag om uw prachtige wastafelmeubel te maken.

Neemt u liever eerst een kijkje?

Wilt u liever eerst onze collectie wasbakken en meubels bekijken? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Beneden Leeuwen! In de TIZ Design showroom kunt u al onze producten bekijken. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. De showroom is geopend op afspraak. Wilt u bij ons langskomen? Dan raden wij u aan om eerst contact met ons op te nemen.