Wastafel toilet

Een toilet wastafel kan in het allerkleinste kamertje van het huis niet ontbreken. Een wastafel op uw toilet is niet alleen superhandig én goed voor de hygiëne, het is ook een ware toevoeging aan de aankleding van uw toiletruimte!

Toiletfontein Renesse 40

Toiletfontein Renesse 45

Bij TIZ Design snappen wij dat iedereen een favoriete stijl heeft. Een stijl waarmee hij of zij de badkamer en toiletruime hebben ingericht. Juist om deze reden biedt TIZ Design talloze variaties van toilet wastafels aan in haar assortiment. Zodoende vindt u in het assortiment van TIZ Design een ruime variatie in stijlen en beschikken onze wastafels over een ruime hoeveelheid afmetingen. Dit maakt dat onze toiletfonteinen in vrijwel iedere toiletruimte geplaatst kunnen worden. Zelfs wanneer u opzoek bent naar een wastafel op maat, bent u bij TIZ Design aan het juiste adres! Doordat wij over ons eigen atelier beschikken, kunnen wij iedere toilet wastafel op maat voor u maken. Bij TIZ Design vindt u echte eyecatchers voor iedere toiletruimte en badkamer!

Varianten van onze toilet wastafels

Bij TIZ Design vindt u een ruim assortiment met diverse wastafels voor in het toilet. Al onze toiletfonteinen zijn gemaakt van HI-MACS of Corian. Door het gebruik van deze duurzame en kwalitatief goede materialen, blijven onze wastafels jarenlang mooi. Doordat de gebruikte materialen over een zeer hoge kwaliteit beschikken, zullen ze niet vergelen en blijven ze voor een zeer lange duur wit.

Bij TIZ Design werken we immers alleen met de allerbeste materialen en dat zijn Solid Surfaces van HI-MACS en Corian. Kiest u een toiletfontein van TIZ Design, dan kiest u een wastafel die voor altijd mooi blijft!

Een wastafel van TIZ Design

Naast dat u bij TIZ Design voor verschillende materialen kunt kiezen, is het bij ons ook mogelijk om het aantal wasbakken te bepalen. Bij TIZ Design is het immers mogelijk om te kiezen voor een enkele wastafel, een dubbele wastafel of een plateau toilet wastafel. Hoe deze toilet wastafels er precies uitzien, kunt u natuurlijk op onze website bekijken! Desalniettemin geeft de naam van de toilet wastafel veel informatie weg. De enkele toilet wastafel is immers een wastafel met één waskom voor één kraan. Deze toilet wastafel is met uitstek het beste geschikt voor de allerkleinste toiletruimtes!

Indien u over meer ruimte in uw toiletruimte beschikt, is het een optie om voor een grotere wastafel te kiezen. Hiervoor zijn de dubbele en plateau wastafels van TIZ Design ideaal. Wederom geeft de naam van de dubbele wastafel al veel informatie weg. Een dubbele toilet wastafel is namelijk een wastafel met twee waskommen en twee kranen. Alles is dubbel! De dubbele wastafels zijn zeer handig voor de grotere toiletruimtes zoals bijvoorbeeld de toiletruimtes in bedrijvenpanden, restaurants of cafés. Zodoende is het mogelijk dat meerdere mensen tegelijkertijd zijn of haar handen kunnen wassen.

De plateau wastafel lijkt in zijn uitstraling het meest op de dubbele toilet wastafel. Zodoende zijn de afmetingen gelijk maar bevat een plateau wastafel slechts één was kom en één kraan. Dit betekent dat er veel ruimte naast de wasbak beschikbaar is. Ideaal voor het plaatsen van (gasten)handdoekjes, zeepjes of lekkere geurkaarsen. Het is de perfecte plek voor het plaatsen van handige toiletartikelen of leuke accessoires!
Wij produceren de toilet wastafels in eigen huis

Bij TIZ Design produceren wij al onze toilet wastafels in eigen huis. Omdat wij al onze producten zelf produceren zijn wij in staat om een hoge kwaliteit te waarborgen en te garanderen. Bij TIZ Design staat een uitstekende kwaliteit immers hoog in het vaandel. Al onze toilet wastafels, toiletkranen, badkamerspiegels, badkamermeubels en vrijstaande baden worden in ons eigen atelier in Beneden Leeuwen ontworpen en geproduceerd. Naast het nastreven van een hoogwaardige kwaliteit, biedt ons eigen atelier ons ook de mogelijkheid om maatwerk te leveren.

Doordat de medewerkers van TIZ Design zelf de toilet wastafels bij u thuis komen monteren, kunnen zij de wastafels op allerlei plekken en op diverse manieren monteren. Zodoende is het mogelijk om de toilet wastafel zwevend aan de toiletmuur te monteren. Indien u ook graag een toiletmeubel bij uw toilet wastafel ziet, kunt u zelf de wastafel verzonken in het meubel te monteren. Tenslotte is het mogelijk om de wastafel op het meubel te plaatsen. Bij deze laatste optie is de waskom een ware blikvanger in uw toiletruimte!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op de website van TIZ Design vindt u de volledige collectie wastafels voor op het toilet. U kunt hier rustig alle foto’s bekijken en de aangegeven informatie en afmetingen doorlezen. Neem vooral uw tijd zodat u de juiste keuze maakt! Wij raden u aan om niet alleen een toilet wastafel te kiezen die in uw toiletruimte past, maar ook een die bij uzelf in de smaak valt.
Wanneer u een keuze voor uw favoriete toilet wastafel heeft kunnen maken, kunt u eenvoudig online een offerte-aanvraag indienen. Bij alle productpagina’s van de website is een optie om online een offerte te versturen. In dit offerte-formulier kunt u bovendien vermelden wat de gewenste afmetingen van de toilet wastafel zijn. Ook kunt u eventuele extra informatie onderaan het formulier invullen. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk een reactie met betrekking tot de toilet wastafel te geven!

Opzoek naar een toilet wastafel op maat?

Op onze website kunt u precies zien wat er allemaal mogelijkheid is omtrent de toilet wastafels van TIZ Design. We bieden talloze toilet wastafels aan met standaardafmetingen en modellen. Toch is het mogelijk dat u niet kunt vinden wat u zoekt in ons assortiment.

U bent bijvoorbeeld opzoek naar een toilet wastafel met afwijkende afmetingen of met een bijzonder ontwerp. Wanneer dit het geval is, kunt u een offerte-aanvraag voor maatwerk indienen. In deze offerte-aanvraag kunt u aangeven hoe groot de toilet wastafel moet worden, wat de precieze dikte van het blad moet zijn en of er kraangaten in de wastafel gemaakt moeten worden. Uiteraard kunt u alle overige wensen ook beschrijven in dit formulier. Het is zelfs mogelijk om bestanden zoals foto’s te uploaden. Met behulp van deze foto’s kunnen wij de meest specifieke offerte opleveren die perfect aansluit op uw wensen!

Wanneer u het offerte-formulier heeft verzonden ontvangt u binnen drie tot vijf werkdagen een maatwerk offerte. Deze offerte is geheel vrijblijvend en geeft een indicatie wat TIZ Design precies voor u kan betekenen. Samen met u zorgt TIZ Design ervoor dat de perfecte wastafel voor uw toilet ontwikkeld wordt!