Wastafel

Design Solid Surface wastafels van HI-MACS of Corian vindt u bij uitstek in de wastafelcollectie van TIZ design. Wij bieden u een breed scala aan design wastafels aan. Onze wastafels zijn gemaakt van Solid Surface uitgevoerd in HI-MACS of Corian en verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen. Onze vaste collectie vindt u in het overzicht hieronder. Op zoek naar een afwijkende maat of unieke combinatie? TIZ design is sterk in maatwerk: bekijk de eindeloze mogelijkheden voor uw wastafel op maat.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Wastafel van TIZ Design

Een design wastafel van TIZ Design is een door en door Nederlands product van de hoogste kwaliteit. Kiest u voor TIZ Design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. Wij hebben meerdere modellen ontworpen. De materialen die worden gebruikt in onze wastafels zijn erg duurzaam. Dit zorgt ervoor dat ze ook op lange termijn prachtig blijven. De materialen blijven mooi wit en zullen niet vergelen, dit omdat wij met de beste merken Solid Surface werken. Omdat wij een Nederlands bedrijf zijn hebben we onze producten ook oer-Hollandse namen gegeven. De namen zijn terug te leiden naar de kust van Nederland. Denk hierbij aan namen als Vlieland, Den Helder en Cadzand. Van alle wastafels in onze collectie hebben we meerdere varianten beschikbaar.

Enkel, plateau of dubbel uitgevoerd

De enkele varianten die we aanbieden zijn zoals de naam al doet vermoeden enkele uitgevoerd. Het gaat hierbij om 1 waskom voor 1 kraan. De enkele variant is in meerdere afmetingen beschikbaar. De variant plateau is ook uitgevoerd met 1 kom. Hierbij is er nog ruimte naast waar je toiletspullen of decoratie kwijt zou kunnen. Ook hier zijn er wederom meerdere afmetingen mogelijk. Verder is het mogelijk om de wastafel dubbel uit te voeren. Dan wordt het geleverd met twee waskommen. Hierbij is het dus mogelijk om twee kranen te hebben in de badkamer. Ideaal als u allebei in de ochtend en avond tegelijk op de badkamer moet zijn. Niet meer wachten op elkaar maar allebei tegelijk de tanden poetsen. Stapt u over van een enkele wastafel naar een dubbele wastafel, dan zult u merken dat u zeker in de ochtend tijd gaat winnen.

De wastafels in onze collectie kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo is het mogelijk om deze zwevend aan de wand te monteren. Kiest u voor een wastafel met meubel, dan is het mogelijk om de wastafel verzonken in het meubel te monteren. Een laatste mogelijkheid is om de wastafel op het meubel te monteren. Bij de productomschrijving van onze wastafels worden alle varianten toegelicht en zijn foto’s toegevoegd zodat u direct een idee heeft van de wijze waarop de wastafel gemonteerd kan worden. Verder vindt u hier informatie over de beschikbare afmetingen van de wastafel, prijzen, aanvullende informatie en is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen voor de wastafel van uw keuze.

Duurzame productie in eigen huis

De materialen die we gebruiken zijn HI-MACS en Corian. Voordeel hiervan is dat dit een erg duurzaam materiaal is. Wanneer we kijken naar andere producten die worden aangeboden als het om badkamer sanitair gaat, dan is circa 90% afkomstig uit China. Dit zijn producten van een totaal andere kwaliteit solid surface, hierbij is vaak de basis polyester, dit heeft de eigenschap om op den duur te vergelen. Het eerste gevoel kan soms best goed zijn en misschien zien de producten er redelijk hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven want na een tijd wordt het geel. De A-merk solid surfaces van HI-MACS en Corian zullen altijd stralend wit blijven.

Wastafel op maat mogelijk

Heeft u in onze collectie wastafels een wastafel gezien die u mooi vindt maar is deze niet leverbaar in de juiste maat? Het is bij ons geen probleem om een wastafel op maat te laten maken. Hierbij kunnen we voor u een wastafel met een afwijkende maat maken. Zo is de ruimte die u heeft voor een wastafel altijd in te vullen. Misschien heeft u in de badkamer wel een nis waartussen u een wastafel wilt plaatsen. Wij kunnen de wastafel dan compleet op maat maken en ook rekening houden met de plaatsing van de kraan.

Heeft u een model wastafel in gedachten, die niet voorkomt in onze collectie, dan kunnen we altijd kijken of we dat model voor u kunnen maken. Wilt u een keer onze showroom bezoeken? Dat is uiteraard geen probleem. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe onze wastafels, vrijstaande baden en badkamermeubels er in het echt uitzien. Uiteraard is het dan ook mogelijk om verder te praten over de mogelijkheden voor maatwerk. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Deze is uitsluitend op afspraak geopend en als u langs wilt komen dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Naast een wastafel is er uiteraard nog meer nodig in een badkamer. Denk hierbij aan een badkamermeubel, rvs kranen, vrijstaande baden, badkamerkasten en badkamerspiegels. Voor deze producten kunt u terecht bij TIZ Design. Ook hier geldt dat er veel maatwerk mogelijk is. In onze vaste collectie vindt u een ruim aanbod aan design baden, design badkamermeubels en kranen met een exclusief ontwerp. Laat u inspireren door onze producten en neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten voor uw badkamer.

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis en een door en door Nederlands product. Bij ons staan kwaliteit en originaliteit hoog in het vaandel. Misschien bent u op dit moment wel bezig met een nieuwe badkamer of bent u een bestaande badkamer aan het vervangen. Wanneer u een badkamer inricht, dan zijn de wastafel en het badkamermeubel echte eyecatchers. Het is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp, u bent er immers bijna elke dag te vinden. Eigenlijk gaat de dag van start na een bezoekje aan uw eigen badkamer. U wilt hier met plezier binnen stappen en het moet echt als een onderdeel van uw huis voelen. Geniet iedere dag weer opnieuw met een wastafel van TIZ Design. Wij staan voor een uniek design, scherpe prijzen, korte levertijden en alles wat wij doen is speciaal voor u gemaakt. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op