Design wastafelkraan

Design wastafelkranen met een exclusief ontwerp. De wastafelkranen in de TIZ Design collectie zijn bij uitstek goed te combineren met onze wastafels, badkamermeubels of toiletfonteinen. Bent u op zoek naar een unieke combinatie met een design wastafelkraan? Kijkt u eens bij wastafel op maat of badkamermeubels op maat.

RVS Wastafelkraan 1

RVS Wastafelkraan 2

RVS Wastafelkraan 3

RVS Wastafelkraan 4

RVS Wastafelkraan 5

RVS Wastafelkraan 6

RVS Wastafelkraan 7

RVS Wastafelkraan 8

Een wastafelkraan van TIZ Design

TIZ Design heeft verschillende design wastafelkranen in het assortiment die een echte eyecatcher zijn in iedere badkamer. TIZ Design verkoopt onder andere wastafelkranen, toiletkranen, badkranen en RVS kranen. Afhankelijk van het type en model kraan, zijn de wastafelkranen ingebouwd of vrijstaand. Dankzij de ruime variatie aan stijlen en uitstralingen van onze wastafelkranen, passen ze in iedere badkamer. Een design wastafelkraan van TIZ Design wordt gemaakt van roestvrij staal (RVS) en beschikt over een geborstelde afwerking. Door de exclusieve uitstraling van onze kranen zijn ze een ware blikvanger op uw wastafel of badkamermeubel. Ziet u in onze collectie niet de wastafelkraan die u zoekt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Varianten van een wastafelkraan

In het ruime assortiment van TIZ Design vindt u diverse varianten van RVS kranen. Onze RVS wastafelkranen hebben ieder een luxe uitstraling, vormgegeven door haar unieke design. In onze diverse modellen vindt u zowel strakke afwerkingen, als ronde afwerkingen. Op deze manier kunt u een design wastafelkraan kiezen die perfect bij uw badkamer past. Wij raden u aan om een kraan te kiezen die een soortgelijke stijl heeft als het andere sanitair in uw badkamer—zoals bijvoorbeeld uw douchekop. Door een juiste samenhang van sanitair creëert u een prachtige eenheid in uw badkamer.

Gebruiksgemak

Bij de wastafelkranen van TIZ Design is het gebruiksgemak zeer belangrijk. Zodoende beschikken al onze wastafelkranen over een één- of tweegreeps mengkraan die eenvoudig te bedienen is. Dankzij de soepele grepen kunt u de kraan gemakkelijk verstellen zodat de gewenste temperatuur tot stand komt.

Montage

Onze design wastafelkranen kunnen op diverse plaatsen gemonteerd worden. Ze kunnen zowel in de muur, in het badkamermeubel of in de wastafel worden geplaatst. Ditzelfde geldt voor al onze toilet fonteinkranen. De vrijstaande badkranen van TIZ Design worden uitsluitend in de vloer van de badkamer gemonteerd. Op deze manier staat deze los van het bad, waardoor u zelf kunt bepalen aan welke zijde van het bad de badkraan gemonteerd moet worden. Tenslotte worden onze ingebouwde (douche)kranen uitsluitend in de muur gemonteerd. Deze ingebouwde (douche)kraan wordt net en strak afgewerkt: u ziet namelijk geen stang meer.

De allerbeste materialen

TIZ Design kiest voor de allerbeste materialen, waardoor we een hoge kwaliteit van onze wastafelkranen kunnen garanderen. Heeft u speciale wensen voor u wastafelkraan? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Wastafelkranen van TIZ Design

De wastafelkranen uit het assortiment van TIZ Design zijn een omarming van innovatie. Alle design wastafelkranen worden gemaakt van duurzame materialen. De wastafelkranen, toiletkranen, vrijstaande badkranen en ingebouwde kranen zijn ieder gemaakt van RVS. Wij kiezen voor het gebruik van roestvrij staal vanwege de prachtige uitstraling en lange levensduur. Bovendien is de productie van roestvrij staal zeer milieuvriendelijk, waardoor wij een hoge duurzaamheid kunnen garanderen.

Onze toiletkranen

TIZ Design verkoopt verschillende toiletkranen met een strakke of ronde afwerking. Onze toiletkranen, ook wel fonteinkranen genoemd, zijn speciaal gemaakt voor het kleinste kamertje. De toiletkranen zijn compact van formaat en beschikken over een korte uitloop. Dankzij de korte uitloop wordt het spetteren van het water in de wasbak beperkt.

Vrijstaande badkranen van TIZ Design

Wilt u iets bijzonders toevoegen aan uw vrijstaand bad? Kies dan voor één van de vrijstaande badkranen van TIZ Design. Met een vrijstaande badkraan krijgt uw badkamer een ruimtelijke uitstraling. Zelfs wanneer u uw badkamer opnieuw inricht, is een vrijstaande badkraan ideaal. De badkranen van TIZ Design worden namelijk in de grond gemonteerd. Hierdoor bent u volledig vrij om de plaats van het bad, en de badkraan te kiezen. U kunt uw badkamer inrichten zoals u dat wilt met de producten van TIZ Design.

Onze ingebouwde RVS kranen

Het grootste voordeel van een ingebouwde kraan is dat deze volledig in de wand kan worden weggewerkt. Bij ingebouwde kranen zijn slechts de kraan en de knoppen zichtbaar. Wanneer u op zoek bent naar een simplistische, moderne en strakke uitstraling in uw badkamer, is een ingebouwde kraan perfect. Bekijk de ingebouwde RVS kranen van TIZ Design en kies uw favoriet!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze design wastafelkranen? Dat kan op onze website via ons contactformulier. Op dit formulier kunt u aangeven welke informatie u wenst te ontvangen. U kunt van ons binnen enkele dagen een reactie verwachten. Wij helpen u graag verder met de design wastafelkraan van uw dromen.

Onze showroom

Wilt u onze design wastafelkranen zelf bekijken? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen over onze wastafelkranen. De TIZ Design showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Wilt u graag een kijkje nemen? Of bent u opzoek naar extra advies? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor een duurzame productie. Onze producten zijn door en door Nederlands en hebben een uniek design. Bij TIZ Design streven wij niet alleen naar functionele producten—onze producten zijn een echte toevoeging aan uw leefomgeving. Bovendien onderscheidt TIZ Design zich van andere aanbieders door scherpe prijzen, korte levertijden en onze medewerkers die naar uw wensen luisteren. Maak van uw badkamer een echte blikvanger met de eyecatchers van TIZ Design.