Wastafel op maat

Een passende oplossing

Toe aan iets anders dan een standaard wastafelontwerp? Ga voor een wastafel op maat. Specifiek ontworpen en geproduceerd op basis van uw wensen. Van afmetingen tot materiaal. Zoek een model uit in ons assortiment en geef ons de specificaties door. Dan gaan we voor u aan de slag.

De voordelen van een wastafel op maat

Een wastafel op maat heeft eindeloos veel voordelen. Zo wordt het item specifiek voor uw badkamer ontworpen. En dat betekent dat hij qua stijl, kleur en afmetingen naadloos aansluit op uw badkamer.

Al onze wastafels zijn gemaakt van solid surface. Kiest u voor een maatwerk wastafel, dan kiest u automatisch voor duurzaam materiaal. Het blijft niet alleen stralend wit (nu en in de toekomst) het is ook zeer gebruiksvriendelijk én mooi.

Bij het ontwerpen en produceren van een op maat gemaakte wastafel werkt u rechtstreeks met ons samen om ervoor te zorgen dat uw specifieke behoeften en wensen worden vervuld. Hierdoor krijgt u persoonlijke aandacht en service die u niet krijgt bij het kopen van een standaard wastafel.

Wastafel kiezen

Tijd om aan de slag te gaan met uw wastafel. Begin bij een wastafel die u mooi vindt. Er zijn verschillende varianten te vinden in ons assortiment. Vervolgens bepaalt u het montagetype. Op het wastafelmeubel, verzonken in het meubel of zwevend boven het meubel. Vervolgens kiest u de afmetingen, dikte en of er wel of geen gat voor kranen nodig zijn. De wastafels kunnen altijd gecombineerd worden met een badkamermeubel die u door ons laat maken. Kies daarbij voor een enkele of dubbele wasbak of een extra grote wasbak waar twee kranen bovenkunnen.

  • Eindeloze mogelijkheden

    in design en kleur

  • Vakmanschap

    vanuit Zaltbommel

  • Door en door Nederlands product

    kwaliteit gegarandeerd

Montagetypes

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Montagetypes

1. Model & Afmeting

2. Samenstelling

3. Materiaal

4. Afwerking

U kunt er van uitgaan dat uw aankoop de hoogste kwaliteit heeft die verkrijgbaar is. De materialen die worden gebruikt zijn erg duurzaam waardoor de wastafels ook op lange termijn prachtig blijven. Het materiaal blijft mooi wit en zal niet gaan vergelen, dit omdat wij met de beste merken solid surface werken.

Wit blijft 100% wit

Circa 90% van de solid surface producten die aangeboden worden, online of bij winkels, is afkomstig uit China. En van een totaal andere kwaliteit solid surface, met als basis polyester waardoor het op den duur vergeelt. Op het eerste gezicht ziet het er hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven. Solid surface van HI-MACS® en Corian® blijft stralend wit.

Iedere maat mogelijk of unieke combinatie?

Kiest u voor een wastafel op maat dan kiest u voor de mogelijkheid om de wastafel met een afwijkende maat te laten maken. Zo maakt het niet meer uit hoeveel ruimte u heeft voor de wastafel. Iedere maat is mogelijk.

Heeft u bijvoorbeeld een wastafel nodig die vier meter lang moet worden? Met onze wastafels op maat is dit helemaal geen probleem. Verder kunnen we rekening houden met wandkranen die al in de muur geplaatst zijn. Zo zullen we zorgen dat de kommen op de juiste plaats gepositioneerd worden t.o.v. de wandkranen.

Neem nu vrijblijvend contact op