Badkamermeubel op maat

Binnen 4 stappen uw droommeubel

Wij realiseren graag uw badkamermeubel op maat. TIZ design is verantwoordelijk voor het design, de productie en de afwerking. Dit alles doen we in onze fabriek in Zaltbommel. Doordat wij onze productie in eigen huis hebben, zijn wij in staat om onze maatwerk producten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Zo is een badkamermeubel op maat altijd binnen handbereik.

Montagetypes

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Montagetypes

1. Model & Afmeting

2. Samenstelling

3. Materiaal

4. Afwerking

Een stralende Corian® wastafel

Ga je voor een tijdloze look in je badkamer? Dan is een Corian® wastafel onmisbaar. Dit statement item trekt meteen de aandacht. Met Corian® zijn de design mogelijkheden eindeloos. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze organische vormen, exotische kleuren of spelen met lichtdoorlatendheid. Met Corian® kan u het zo uniek, gewaagd en gek maken als uzelf wil.

  • Eindeloze mogelijkheden

    in design en kleur

  • Vakmanschap

    vanuit Zaltbommel

  • Door en door Nederlands product

    kwaliteit gegarandeerd

De beste kwaliteit badkamermeubels

Onze badkamermeubels op maat zijn tijdloze hoogwaardige design producten. We gebruiken namelijk uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze badkamermeubels? U kunt alvast inspiratie opdoen in de vaste collectie van TIZ design.

In onze vaste collectie vindt u een ruim aanbod aan design badkamermeubels. De badkamermeubels op maat kunnen van hout en van diverse andere materialen worden gerealiseerd. Door een badkamermeubel op maat te laten maken, kunt u kiezen voor afwijkende maten of een unieke combinatie. Helemaal naar uw eigen wens en eigen specificaties, én met de kwaliteit van TIZ design.

Proces badkamermeubel op maat

Hierna kiest u de gewenste samenstelling van het badkamermeubel. Kies voor een kraan, een passende wastafel en uiteraard het meubel zelf. Vervolgens mag u een keuze maken tussen verschillende materialen. De materialen kunnen gekozen worden voor de afzonderlijke elementen. Wilt u lades laten verwerken in uw meubel? Dan kunt u hiervoor ook het bedieningssysteem bepalen. Ten slotte kiest u voor een type afwerking en kleuren van de afzonderlijke elementen.

Neem nu vrijblijvend contact op