Design badkamermeubel

Bij TIZ Design vindt u een grote verscheidenheid aan design badkamermeubels. TIZ Design badmeubels zijn niet alleen functioneel: ze zijn een echte toevoeging aan het interieur van uw badkamer. Dankzij de exclusieve en luxe uitstraling zijn het namelijk echte eyecatchers.

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Design badkamermeubel van TIZ Design

Onze design badkamermeubels zijn in alle standaardmaten te verkrijgen. In onze collectie vindt u badkamermeubels met prachtige combinaties met wastafelsbadkamerspiegels met verlichting én verwarming, en wastafelkranen. Bent u niet op zoek naar standaardmaten, maar wilt u liever maatwerk? Ook dan helpt TIZ Design u graag verder. Doordat wij onze badkamermeubels in eigen atelier zelf ontwerpen en produceren, kunnen wij ze in alle afmetingen maken.

Onze collectie

In de collectie van TIZ Design vindt u talloze mogelijkheden voor badkamermeubels. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor badmeubels met of zonder lades. Ziet u graag een meubel met de lades naast elkaar? Wellicht is ons badkamermeubel Kollum dan iets voor u. Deze zwevende combinatie van een Solid Surface wastafel (model Terschelling) en Solid Surface wanden en ladefronten is een echte aandachtstrekker.

Kiest u voor een badkamermeubel met de lades onder elkaar? Bekijk dan ons design badkamermeubel Harlingen. Deze zwevende wastafelcombinatie met HI-MACS Alpine White wastafel en meubel met V313 MDF spuitwerk wit zijdeglans zal het plezier in de badkamer zeker vergroten.

Bij TIZ Design beschikken de badmeubels met laden over een soft-close systeem. Met soft-close ladegeleiders sluiten uw lades altijd geluidloos en sluiten ze volledig. Ook hebben onze badkamermeubels zonder grepen tip-on lades. Door te tikken op de lade zal deze voor u openen. Uw badkamer zal er altijd strak en opgeruimd uitzien met een design badkamermeubel van TIZ Design.

Wij produceren de meubels voor uw badkamer in eigen huis

Of u nou voor ons design badkamermeubel DokkumAppelscha of Winsum kiest, van één ding bent u altijd zeker: een uitstekende kwaliteit. TIZ Design streeft naar duurzaamheid. Duurzaamheid in onze producten en in onze productietechnieken. Dit kunnen wij garanderen door te kiezen voor de allerbeste materialen en door onze design badmeubels zelf te produceren.

De mogelijkheden zijn oneindig

TIZ Design werkt in een eigen atelier, waardoor de mogelijkheden voor de samenstelling van uw design badkamermeubel oneindig zijn. U bent volledig vrij in het bepalen van de afmetingen, vorm en het materiaal voor uw wastafel, de wastafelkranen, de badkamermeubels, de spiegels en nog veel meer. Wij zullen onze uiterste best doen om het badkamermeubel te creëren wat perfect past bij u en de rest van uw badkamer! Wanneer u een design badmeubel wenst met speciale afmetingen of andere karakteristieken, kunt u het beste contact met onze medewerkers opnemen. Samen zullen wij alle mogelijkheden bespreken.

Maatwerk design badkamermeubels

Bent u op zoek naar een badkamermeubel op maat? TIZ Design is sterk in maatwerk. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de afwerkingen van uw badkamermeubel. Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, zullen wij deze vertalen naar een prachtig ontwerp en realisatie.

Gecreëerd in een paar stappen

TIZ Design creëert meubels voor in uw badkamer in een paar stappen. Allereerst bepalen we samen het model en de afmetingen. De volgende stap is de daadwerkelijke samenstelling van het badkamermeubel. Hier kunt u keuzes maken met betrekking tot het type lade, de hoeveelheid, de samenstelling en nog veel meer. Ook kunt u hier kiezen tussen diverse wastafels en wastafelkranen. Tenslotte mag u nog een keuze maken voor het gewenste materiaal. U kunt voor diverse houtsoorten kiezen, of juist voor een glanzend oppervlak. Door uw wensen samen te voegen, creëren we samen het perfecte design badkamermeubel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op onze website vindt u ons volledige aanbod badkamermeubels. Zo vindt u onder andere ons design badkamermeubel Bolsward, het badkamermeubel Marrum en het badkamermeubel Hindeloopen. Indien u een design badkamermeubel heeft gevonden dat u bevalt, kunt u een offerte aanvragen via de website. In het online offerte formulier kunt u al uw wensen opgeven, zoals bijvoorbeeld de afmetingen en het materiaal. Ook is er een optie om extra informatie toe te voegen. Hier kunt u speciale wensen aan ons laten weten. Na het versturen van de offerte mag u binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Neem een kijkje in onze showroom!

Wilt u liever onze collectie in het echt bekijken? Wij nodigen u graag uit in onze showroom! In de TIZ Design showroom kunt u al onze design badkamermeubels bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord in en beantwoorden al uw vragen. De showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Indien u graag langs wilt komen raden wij u aan om eerst contact met ons op te nemen. We zien u graag in Beneden Leeuwen.