Design wastafel

Een design wastafel is een eyecatcher in uw badkamer. TIZ Design maakt design wastafels van Solid Surface materiaal van de merken HI-MACS en Corian. Wij hebben een brede vaste collectie, maar maken ook graag een maatwerk wastafel die volledig aansluit bij uw wensen. Onze wastafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Om een goed beeld te krijgen van onze mogelijkheden, nodigen we u graag uit in onze showroom in Beneden Leeuwen.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Sterk in maatwerk

Bent u op zoek naar een design wastafel die voor u op maat wordt gemaakt? TIZ Design helpt u graag. Onze kracht ligt namelijk in maatwerk. Wij kunnen namelijk wastafels in alle maten maken in ons eigen atelier in Beneden Leeuwen. U kiest een model uit onze collectie en bepaalt of u een enkele, plateau of dubbele wastafel wenst. Ook kunt u aangeven hoe groot uw design wastafel mag worden, hoe dik u het blad wenst en of er kraangaten in de wastafel gemaakt moeten worden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden in onze showroom.

Wastafels van Nederlandse kwaliteit

De design wastafels in onze collectie zijn 100% Nederlands en van de beste kwaliteit. Maakt u de keuze voor TIZ Design, dan krijgt u een wastafel die echt uniek is. In ons atelier maken we graag uw wastafel op maat. De merken die we al eerder noemden, HI-MACS en Corian, zijn ideaal voor het gebruik in design wastafels omdat het Solid Surface materiaal van deze merken erg duurzaam is. U wilt natuurlijk dat de wastafel altijd zo mooi blijft als op de dag waarop u deze liet installeren. Met de materialen die wij gebruiken, kunnen we dat zeker garanderen. Solid Surface zal mooi wit blijven en zeker niet gaan vergelen, wat bij andere materialen wel kan gebeuren.

100% Nederlands

Heeft u onze collectie al bekeken? Dan ziet u terug dat we onze design wastafels de namen hebben gegeven van Nederlandse plaatsen en eilanden. Het centrale thema rond deze naamgeving is water, bij een badkamer natuurlijk uitermate toepasselijk. Het gaat om kustplaatsen, plaatsen van de Nederlandse eilanden of namen van plaatsen op de Nederlandse eilanden. Van alle design wastafels die we in onze collectie aanbieden, hebben we meerdere varianten beschikbaar.

Enkel, dubbel of met plateau

De wastafels uit onze collectie kunnen als enkele wasbak, met plateau of als dubbele wastafel uitgevoerd worden. Bij een enkele wastafel of bij een wastafel met plateau zit er een waskom in de design wastafel. Een dubbele wastafel is met twee waskommen uitgevoerd. Alle varianten die we aanbieden zijn in meerdere afmetingen te koop. Ideaal natuurlijk om op deze manier een passende design wastafel te kiezen voor uw badkamer.

Productie van design wastafels in eigen atelier

Onze design wastafels worden gemaakt van Solid Surface materiaal van HI-MACS of Corian. Solid Surface is een erg duurzaam materiaal en in vergelijking met andere producten zijn deze materialen echt superieur. Veel badkamer sanitair op de Nederlandse markt is afkomstig uit China. De basis van deze Solid Surface producten is vaak polyester. Polyester heeft de eigenschap om op den duur te vergelen, iets wat we bij TIZ Design absoluut niet willen. Om die reden produceren wij uw design wastafel in eigen atelier in Beneden Leeuwen. Wij werken alleen met de beste materialen: zo blijft wit echt wit.

Een design wastafel van HI-MACS

Een wastafel van HI-MACS staat garant voor een moderne look. Door het duurzame kwalitatieve materiaal geniet u lang van een prachtig witte eyecatcher in uw badkamer. Al onze HI-MACS design wastafels worden ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier in Beneden Leeuwen.

Een design wastafel van Corian

Onze wastafels worden niet alleen van HI-MACS gemaakt, maar kunnen ook uitgevoerd worden in het kwalitatieve Solid Surface materiaal van het merk Corian. Kiest u voor Corian, dan kiest u voor kwaliteit en een moderne look. De materialen van Corian zijn niet poreus en vlekbestendig.

Onze collectie design wastafels

Heeft u in de collectie op onze website een design wastafel gezien die u aanspreekt en die past bij uw droombadkamer? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier bij het product. U kunt hier eenvoudig de afmetingen aangeven en ook de wensen wat betreft de waskom en het kraangat noteren.

In de afmetingentabel bij de producten kunt u zien welke afmetingen standaard mogelijk zijn. Bent u op zoek naar een andere maat? Ook daar helpen wij u graag mee. U kunt hiervoor een offerte aanvraag doen waarin u de afwijkende afmetingen doorgeeft. U ontvangt dan van ons vrijblijvend een maatwerk offerte. Het voordeel van maatwerk is dat we het specifiek voor uw badkamer kunnen maken: een design wastafel die bij u én uw badkamer past.

Wilt u een keer een kijkje nemen in onze showroom? Dan nodigen wij u van harte uit. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Wilt u langskomen? Dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.