Design wastafel

Design wastafels zijn bij TIZ Design te verkrijgen. Het materiaal waar deze design wastafels van gemaakt zijn is een solid surface van de merken HI-MACS of Corian. De design wastafelcollectie van TIZ Design is ontzettend uiteenlopend. We bieden een zeer breed assortiment aan. De design wastafels die we aanbieden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ook kun je een wastafel op maat laten maken.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Design wastafel van TIZ Design

Bent u op zoek naar een maat die niet standaard is, dan bent u bij TIZ Design aan het juiste adres. Het is voor ons geen probleem om een design wastafel op maat te maken. Bekijk hiervoor onze uiteenlopende mogelijkheden.

De design wasbakken in onze collectie zijn 100% Nederlands en zijn van de beste kwaliteit. Maakt u de keuze voor TIZ Design, dan krijgt u een design wasbak die echt uniek is. In onze fabriek in Beneden Leeuwen maken we de wastafel op maat. De merken die we al eerder noemden, HI-MACS of Corian zijn ideaal voor het gebruik in design wastafels omdat solid surface van deze merken erg duurzaam is. U wilt natuurlijk dat de wastafel altijd zo mooi blijft als de dag waarop u deze liet installeren. Met de materialen die wij gebruiken kunnen we dat zeker garanderen. Het materiaal zal altijd mooi wit blijven en zeker niet gaan vergelen, wat bij andere materialen wel kan gebeuren. Heeft u onze collectie al bekeken? Dan ziet u terug dat we onze design wastafels de namen hebben gegeven van Nederlandse plaatsen en eilanden. Centrale thema rond deze naamgeving is water, bij een design wastafel natuurlijk uitermate toepasselijk. Het gaat om kustplaatsen, plaatsen van de Nederlandse eilanden of namen van plaatsen op de Nederlandse eilanden. Van alle design wastafels die we in onze collectie aanbieden hebben we meerdere varianten beschikbaar.

Varianten van een design wasbak

Het maakt niet uit welke wastafel u kiest voor uw badkamer. De wastafels die we in onze collectie hebben kunnen als enkel wasbak, met plateau of dubbel uitgevoerd worden. Bij enkel of met plateau zit er een waskom in de design wastafel. Een dubbele wastafel is met twee waskommen uitgevoerd. Alle varianten die we aanbieden zijn in meerdere afmetingen te koop. Ideaal natuurlijk om op deze manier een passende design wastafel te kiezen voor uw badkamer.

Een dubbele design wasbak is ideaal in een badkamer. Het zorgt ervoor dat u zich prima met zijn tweeën in de ochtend en avond klaar kunt maken voor de dag of voor de nacht. Eigenlijk ook best wel gezellig, samen tanden poetsen, haren kammen of een lekker luchtje op doen. In de avond nog even napraten over de dag en in de ochtend elkaar veel succes wensen. Het voordeel van een dubbele wastafel, u kunt tegelijk terecht in de badkamer. Het zal zeker zorgen voor tijdwinst.

Productie van design wastafels in eigen huis

Wat we al eerder beschreven, de materialen van onze design wastafels is solid surface van HI-MACS of Corian. Het is een erg duurzaam materiaal en in vergelijking met andere producten zijn deze materialen echt superieur. Veel badkamer sanitair wat wordt aangeboden is afkomstig uit China. Het kan hier wel om solid service producten gaan maar de basis is vaak polyester, dit heeft de eigenschap om op den duur te vergelen.

HI-MACS design wastafel

Een design wastafel van HI-MACS staat voor een moderne look van de beste kwaliteit. Dit kunnen we zeggen omdat alle design wastafels zijn gemaakt en ontworpen in ons design atelier in Beneden Leeuwen in Nederland. Solid surface van HI-MACS heeft eigenschappen die belangrijk zijn en het materiaal zeer goed geschikt maken voor het gebruik in wastafels.

Corian design wastafel

Onze design wastafels kunnen naast HI-MACS ook uitgevoerd worden in het kwalitatieve solid surface materiaal van Corian. Kiest u voor Corian dan kiest u voor kwaliteit en een moderne look. Naast HI-MACS is ook solid surface Corian prima geschikt voor een wastafel. Het is een materiaal wat niet poreus is en wat vlekbestendig is.

Iedere maat design wastafel mogelijk

Op onze site zijn tal van wastafels beschikbaar. Heeft u binnen de collectie iets gezien wat u aanspreekt en wat goed bij u badkamer past? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via het formulier bij het product. Hierin kunt u eenvoudig de afmetingen aangeven, de wensen wat betreft waskom, kraangat en eventuele extra opmerkingen toevoegen.

In de tabel met afmetingen bij de producten is duidelijk te zien welke afmetingen standaard mogelijk zijn. Heeft u een andere maat nodig? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvraag doen waarin u de afwijkende afmetingen doorgeeft. U ontvangt dan van ons vrijblijvend een maatwerk offerte. Het voordeel van maatwerk is dat we het specifiek voor uw badkamer kunnen maken. Heeft u een wand waar u de design wastafel wilt plaatsen. Dan kunnen we deze precies passend maken. Het is voor ons ook eenvoudig mogelijk om in de design wastafel rekening te houden met de plaatsing van de kraan. Een design wastafel die bij u past en die precies past in uw badkamer. Wilt u een keer een kijkje nemen in onze showroom? Dan nodigen wij u van harte uit. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, wilt u langskomen dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Over TIZ Design

TIZ Design in Beneden Leeuwen staat voor duurzame productie in eigen huis en een door en door Nederlands product. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Misschien bent u bezig met een nieuwe badkamer of bent u een badkamer aan het vervangen. Wanneer u een badkamer inricht, dan zijn de wastafel en het badkamermeubel echte eyecatchers. Ga in dit geval voor mooie design producten. Het is immers niet alleen een gebruiksvoorwerp, u bent er bijna elke dag te vinden. Eigenlijk gaat de dag van start na een bezoekje aan uw eigen badkamer. U wilt hier plezierig kunnen binnen stappen, het moet echt als een onderdeel van uw huis voelen. Geniet iedere dag weer opnieuw met een design wastafel van TIZ Design. Wij staan voor een uniek design, scherpe prijzen, korte levertijden en alles wat wij doen is uniek en speciaal voor u gemaakt.