Dubbele wastafel

TIZ Design biedt prachtige dubbele wastafels van Solid Surface aan. Een breed assortiment aan design wastafels. De dubbele wastafels van Solid Surface zijn gemaakt van het materiaal HI-MACS en Corian. Het materiaal dat zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. Onderstaande wastafels zijn verkrijgbaar in zowel, enkel, dubbel als plateau uitvoering.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Dubbele wastafel van HI-MACS en Corian

De kwaliteit van een dubbele wastafel is van groot belang, u wilt tenslotte dat een wastafel zo lang mogelijk mee gaat. Kies daarom voor HI-MACS of Corian, de merken die staan voor sterk en duurzaam materiaal. Het materiaal heeft een steenachtige uitstraling en is erg makkelijk schoon te houden, het is bestand tegen vlekken, vocht en zonlicht. Een wastafel die dus niet zou verkleuren. Bij de keuze van een dubbele wastafel is het verstandig om deze voordelen mee te nemen in uw keuze. Het materiaal is een mengsel van hars en polyester met zuurstof verbindende aluminium. Het ontwerp van een dubbele wastafel is nagenoeg naadloos te verlijmen. Door deze mogelijkheid is het mogelijk om organische vormen te ontwerpen.

Model en uitvoering van uw dubbele wastafel

TIZ Design biedt diverse dubbele wastafels. U kunt kiezen uit een wastafel met strakke lijnen zoals de wastafel Ameland of een organisch gevormde wastafel zoals de wastafel Texel. Naast deze modellen kunt u nog kiezen uit meerdere uitvoeringen. De wastafels zijn aan te schaffen in verschillende afmetingen en standaardmodellen. U kunt kiezen voor een standaardmodel of u kunt uw eigen wastafel op maat laten maken. Kies als eerste de afmeting die u wilt, bepaal de breedte en hoogte. Vervolgens kunt u kiezen uit een bepaalde vorm en grootte van de wastafel. Bovendien kunt u de dikte van het blad van de wastafel bepalen. Als u twee kranen in uw wastafel wilt maken, kan TIZ Design twee kraangaten beschikbaar stellen in de wastafel.

Zodra u de wastafel samen heeft gesteld, is het mogelijk om een passend badkamermeubel toe te voegen voor extra bergruimte. Een wastafel met een onderkast werkt erg praktisch, het biedt extra ruimte om uw spullen op te slaan. TIZ Design biedt de mogelijkheid om een badkamermeubel te laten verzinken met uw wastafel. Als u er meer van houdt om een wastafel vrijstaand aan de muur te hangen met daaronder een badkamermeubel, kunt u daarvoor kiezen. Er zijn verschillende uitvoeringen van badkamermeubels en deze badkamermeubels zijn geheel op te laten maken door het atelier van TIZ Design. Zo creëert u een uniek design van uw dubbele wastafel met badkamermeubel.

Badkamer producten bij TIZ Design

Bij TIZ Design kunt u niet alleen terecht voor prachtige wastafels en badkamermeubels. TIZ Design biedt meer! Denk aan design rvs-kranen, een regendouche of vrijstaande baden.

Wie bieden ook toiletfonteinen, kasten en spiegels aan. De badkamerspiegels kunnen voorzien worden van led licht en zijn condensvrij! Het led licht is met een sensor dimbaar en hij is condensvrij door een kleine verwarming achter te spiegel.

TIZ Design

TIZ Design is gevestigd in Beneden Leeuwen, hier worden alle producten handgemaakt in ons eigen atelier. Alle producten worden in Nederland ontwikkeld. TIZ Design staat voor duurzaamheid en kwaliteit, hiermee ontwikkelen zij unieke designs. Wilt u uw badkamer inrichten met een duurzaam en uniek design wastafel, badkamermeubel en/of een prachtig bad? Kies dan voor een eigen ontwerp van TIZ Design.

Wilt u eerst de producten bekijken voordat u een bestelling plaatst? Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Op locatie kunt u wastafels, badkamermeubels, rvs-kranen, baden, toiletfonteinen en kasten bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, wij kunnen u advies op maat geven. Het is mogelijk dat u tijdens een bezoek aan onze showroom een offerte aanvraagt. Wilt u graag een keer langs komen in onze showroom? Dan kunt u het beste een afspraak maken zodat wij genoeg tijd voor u kunnen nemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u op onze website uw ideale dubbele wastafel samengesteld? Dan kunt u uw gegevens invullen en op het moment dat wij uw gegevens ontvangen hebben, maken wij een passende offerte. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. En zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte, produceren wij uw ideale dubbele wastafel.