Dubbele wastafel

Bent u op zoek naar een dubbele wastafel, gecombineerd met een badkamermeubel? Dan bent u bij TIZ Design aan het juiste adres! TIZ Design biedt prachtige badkamermeubels met dubbele wastafels van Solid Surface aan. De Solid Surface wastafels zijn gemaakt van HI-MACS of Corian. Deze materialen zorgen voor een moderne en luxe uitstraling. De wastafels zijn verkrijgbaar enkele wastafel, dubbele wastafel en als plateau uitvoering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Dubbele wastafel voor uw badkamer

Het is belangrijk dat de dubbele wastafel kwalitatief goed is, zodat hij zo lang mogelijk meegaat. Kies daarom voor een wasbak van HI-MACS of Corian. Deze materialen zijn namelijk sterk en duurzaam. Ze hebben een steenachtige uitstraling en zijn makkelijk schoon te houden. Het materiaal is bestand tegen vlekken, vocht en zonlicht, zodat u extra lang kunt genieten van uw dubbele wastafelmeubel.

De materialen zijn een mengsel van hars en polyester met zuurstof verbindende aluminium. Het ontwerp van een dubbele wasbak is nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor is het mogelijk om organische vormen te ontwerpen.

Het model en de uitvoering

TIZ Design biedt verschillende dubbele wastafels met badkamermeubels aan. U kunt kiezen bij ons kiezen uit een wastafel met strakke lijnen zoals de wastafel Ameland of een organisch gevormde wastafel zoals de wastafel Texel. Naast de diverse modellen kunt u ook kiezen uit verschillende uitvoeringen. De wastafels zijn aan te schaffen in verschillende afmetingen en standaardmodellen. U kunt kiezen voor een standaardmodel of u kunt uw eigen wastafel op maat laten maken. Kies de afmeting die u wilt, bepaal de breedte en hoogte. Vervolgens kunt u kiezen uit een bepaalde vorm en grootte van de dubbele wastafel.

Een passend badkamermeubel

Zodra u de dubbele wastafel heeft samengesteld, is het mogelijk om een passend badkamermeubel toe te voegen voor extra bergruimte. Een wastafel met een onderkast werkt erg praktisch. Het biedt namelijk veel extra ruimte om uw spullen op te bergen. TIZ Design biedt de mogelijkheid om een badkamermeubel te laten verzinken met uw dubbele wastafel. Als u er meer van houdt om een wastafel vrijstaand aan de muur te hangen met daaronder een badkamermeubel, is dat uiteraard ook mogelijk. Er zijn verschillende uitvoeringen van badkamermeubels en deze badkamermeubels zijn geheel op maat te laten maken in het atelier van TIZ Design. Zo creëert u een uniek design voor uw dubbele wastafel met badkamermeubel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze badkamerproducten

Bij TIZ Design kunt u niet alleen terecht voor prachtige dubbele wastafels en badkamermeubels. TIZ Design biedt meer! Denk aan design RVS-kranen, een regendouche of vrijstaande baden. Wij maken ook toiletfonteinen, kasten en spiegels. De badkamerspiegels kunnen voorzien worden van led licht en zijn condensvrij! Het led licht is met een sensor dimbaar en de spiegel is condensvrij door een kleine verwarming achter de spiegel.

Over TIZ Design

TIZ Design is gevestigd in Beneden Leeuwen. Hier worden alle producten handgemaakt in ons eigen atelier. TIZ Design staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Wilt u uw badkamer inrichten met een design wastafel, badkamermeubel of een prachtig bad? Kies dan voor een eigen ontwerp van TIZ Design.

Wilt u eerst onze producten bekijken voordat u een bestelling plaatst? Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Op locatie kunt u wastafels, badkamermeubels, RVS-kranen, baden, toiletfonteinen en kasten bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies op maat. Wilt u langskomen? Dan kunt u het beste een afspraak maken zodat wij genoeg tijd voor u kunnen nemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u op onze website uw ideale dubbele wastafel gevonden? Dan kunt u een offerte bij ons aanvragen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.