Badkamermeubel op maat?

Wij realiseren graag uw badkamermeubel op maat. TIZ Design is verantwoordelijk voor het design, de productie en de afwerking. Dit alles doen we in onze fabriek in Beneden Leeuwen. Doordat wij onze productie in eigen huis hebben, zijn wij in staat om onze maatwerk producten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden.

TIZ DESIGN - Dubbele wastafelmeubel met dubbele wasbak Texel

De beste kwaliteit

Onze badkamermeubels op maat zijn tijdloze hoogwaardige design producten. We gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze badkamermeubels? U kunt alvast inspiratie opdoen in de vaste collectie van TIZ Design. In onze vaste collectie vindt u een ruim aanbod aan design badkamermeubels. De badkamermeubels op maat kunnen van hout en van diverse andere materialen worden gerealiseerd. Door een badkamermeubel op maat te laten maken, kunt u kiezen voor afwijkende maten of een unieke combinatie. Helemaal naar uw eigen wens en eigen specificaties met de kwaliteit van TIZ Design.

Een badkamermeubel op maat laten maken in enkele stappen

Wilt u een badkamermeubel op maat laten maken? Dan beginnen we met het kiezen van het gewenste model. U bent volledig vrij in het kiezen van de afmetingen. Zoekt u een afwijkend model of heeft u een tekening van een meubel dat u wilt laten maken? Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken.

Hierna kiest u de gewenste samenstelling van het badkamermeubel. Kies voor een kraan, een passende wastafel en uiteraard het meubel zelf. Vervolgens mag u een keuze maken tussen verschillende materialen. De materialen kunnen gekozen worden voor de afzonderlijke elementen. Wilt u lades laten verwerken in uw meubel? Dan kunt u hiervoor ook het bedieningssysteem bepalen. Ten slotte kiest u voor een type afwerking en kleuren van de afzonderlijke elementen.

1. Model & Afmeting

Kies het gewenste model en de afmetingen. Een compleet afwijkend model op basis van een tekening is tevens mogelijk.

2. Samenstelling

Bepaal de samenstelling voor uw badkamermeubel: kies de wastafel, kraan en meubel.

3. Materiaal

Bepaal het te gebruiken materiaal voor de afzonderlijke elementen en bepaal het bedieningssysteem van eventuele lades.

4. Afwerking

Bepaal de afwerking en kleuren van de afzonderlijke elementen, bijvoorbeeld spuitwerk of een matte lak finish.

Vrijblijvend een offerte aanvragen om een badkamermeubel op maat
te laten maken?

Bent u overtuigd van een badmeubel op maat van TIZ Design? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en stellen geheel vrijblijvend een prijsvoorstel op. Wij streven ernaar om u binnen drie tot vijf werkdagen een reactie te geven.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Binnen drie tot vijf werkdagen een reactie

Over TIZ Design

Wanneer u een badkamer inricht, dan is het badkamermeubel een belangrijk element. Met een uniek badmeubel op maat zorgt u ervoor dat het een echte eyecatcher wordt. Het is meer dan alleen een dagelijks gebruiksvoorwerp. Een badkamermeubel op maat kan een echte toevoeging zijn in uw badkamer. TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit op een voetstuk. Onze producten zijn door en door Nederlands.