Badkamermeubel op maat?

Een badkamermeubel op maat is eenvoudig te realiseren als u kiest voor een badkamermeubel op maat van TIZ Design. We zijn verantwoordelijk voor het design, de productie en de afwerking. Dit alles doen we in onze fabriek in Beneden Leeuwen. Door onze eigen productie zijn wij in staat om onze producten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden.

Offerte Aanvragen
Vaste Collectie
Wastafel Texel met badkamermeubel

De beste kwaliteit

Als het om onze badkamermeubels op maat gaat zijn het tijdloze hoogwaardige design producten. We gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Nieuwsgierig geworden naar onze badkamermeubels? U kunt uiteraard inspiratie opdoen in de vaste collectie van TIZ Design. Hierin vindt u een ruim aanbod aan design badkamermeubels. Met een badkamermeubel op maat kunt u een afwijkende maat of een unieke combinatie laten maken. Helemaal naar uw eigen wensen en eigen specificaties met de kwaliteit van TIZ Design.

Een badkamermeubel op maat in enkele stappen

Het badkamermeubel begint met het kiezen van een gewenst model. U bent helemaal vrij in het kiezen van de afmetingen. Zoekt u een afwijkend model of heeft u een tekening van een meubel dat u wilt laten maken, alles is mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden verder te bespreken. Hierna kiest u de gewenste samenstelling van het badkamermeubel. Kies voor een kraan, een passende wastafel en uiteraard het meubel zelf. Verder kiest u de materialen die u wilt dat gebruikt gaan worden. De materialen kunnen gekozen worden voor de afzonderlijke elementen en heeft u lades verwerkt in het meubel? Dan kunt u hiervoor nog het bedieningssysteem bepalen. Het laatste is de afwerking van het badkamermeubel op maat. Ook hier kunt u een keuze in maken, in zowel kleuren als afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een matte lak finish.

1. Model & Afmeting

Kies het gewenste model en de afmetingen. Een compleet afwijkend model op basis van een tekening is tevens mogelijk.

2. Samenstelling

Bepaal de samenstelling voor uw badkamermeubel: kies de wastafel, kraan en meubel.

3. Materiaal

Bepaal het te gebruiken materiaal voor de afzonderlijke elementen en bepaal het bedieningssysteem van eventuele lades.

4. Afwerking

Bepaal de afwerking en kleuren van de afzonderlijke elementen, bijvoorbeeld spuitwerk of een matte lak finish.

Vrijblijvend een offerte voor een badkamermeubel op maat aanvragen

Bent u al even aan het zoeken naar de ideale oplossing voor uw badkamer? Na het lezen van deze tekst overtuigd van een wastafel op maat van TIZ Design? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor uw wastafel op maat. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en stellen geheel vrijblijvend een prijsvoorstel op. Wij streven ernaar om u binnen drie tot vijf werkdagen een reactie te geven. Naast onze badkamermeubels, is het ook mogelijk om een wastafel, een wastafel marmer of een spiegel op maat te laten maken.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Binnen drie tot vijf werkdagen een reactie

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis, zowel voor een badkamermeubel op maat als de andere producten die wij aanbieden. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit op een voetstuk. Onze producten zijn door en door Nederlands. Wanneer u een badkamer inricht, dan is het badkamermeubel een belangrijk element. Met een uniek badkamermeubel op maat zorgt u ervoor dat het een echte eyecatcher wordt. Het is meer dan alleen een dagelijks gebruiksvoorwerp. Een badkamermeubel op maat kan een echte toevoeging zijn in uw badkamer.