Solid Surface badkamermeubel

Zit u er aan te denken om een unieke badkamer te ontwerpen of te laten ontwerpen? Overweeg dan de combinatie te maken van een badkamermeubel met Solid Surface wastafel. Dit zal zorgen voor een unieke en prachtige uitstraling. Solid Surface is een materiaal wat aan populariteit wint. Wij bij TIZ Design begrijpen dat wel. Het materiaal is ontzettend duurzaam en staat voor ongeëvenaarde kwaliteit. Maak daarom de combinatie met onze badkamermeubels en u weet zeker dat u een badkamer heeft die uniek, duurzaam en van de beste kwaliteit is.

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Bruinisse

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Solid Surface badkamermeubel in combinatie met een wastafel

De Solid Surface materialen van Corian en HI-MACS die wij gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Het materiaal heeft een moderne en luxe uitstraling en is van erg goede kwaliteit. Bovendien is het materiaal heel erg duurzaam. In combinatie met onze badkamermeubels zorgt het voor geweldige producten met een fantastische uitstraling.

Een voordeel van de wastafels van Solid Surface is dat het onderhoudsvriendelijk is. Het enige wat u hoeft te doen is de wastafel schoon te houden. Het materiaal is zo duurzaam dat het zijn witte uitstraling zal behouden. In tegenstelling tot goedkopere materialen, die nog wel eens de neiging hebben om op lange termijn te gaan vergelen. Het schoonmaken van het badkamermeubel met Solid Surface wastafel kunt u het beste doen met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Een goed voorbeeld hiervan is groene zeep. Toch een hardnekkige vlek ontstaan op uw badkamermeubel? Denk dan aan nagellak of misschien wel roest van een oud scheermesje. Probeer in dit geval chemische middelen toch te vermijden. Uw badkamermeubel blijft het mooiste als u ook in deze gevallen kiest voor natuurlijke schoonmaakmiddelen.

Badkamermeubel op maat

De producten van TIZ Design zijn op maat te maken. Dit geldt uiteraard ook voor onze badkamermeubels in combinatie met een Solid Surface wastafel. Wat u hiervoor moet doen, is doorgeven welke producten u wilt combineren en welke afmetingen het badkamermeubel moet hebben. Naast een wastafel met meubel hebben wij nog meer producten in ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan een RVS kraan of een vrijstaand bad. Zo kunt u de complete badkamer inrichten met producten van TIZ design en ervoor zorgen dat uw badkamer een exclusieve en luxe uitstraling krijgt. Wilt u graag een product dat echt afwijkt en anders is dan standaard producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Het grootste deel van onze producten wordt ontworpen en vervaardigd in het TIZ Design Atelier in Beneden Leeuwen.

Wastafel Solid Surface met badkamermeubel bestellen

Wilt u graag een wastafel van Solid Surface in combinatie met een badkamermeubel bestellen? En u heeft al een keuze gemaakt uit de collectie op onze site? Vraag dan vrijblijvend een complete offerte aan. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en stellen gratis een offerte op.
Geeft u de voorkeur aan een bezoek aan onze showroom om de producten eerst te bekijken? Dan bent u van harte welkom. Maak hiervoor een afspraak in onze showroom, deze is op afspraak voor u geopend. Wij hopen u binnenkort te zien om al uw wensen voor een badkamermeubel in combinatie met een Solid Surface wastafel te bespreken!