Duurzaam en praktisch

Alles omtrent solid surface voor uw badkamer

De badkamer is dé plek waar u tot rust komt, oplaadt voor elke nieuwe dag en afschakelt voordat u naar bed gaat. Wel zo prettig als de ruimte niet alleen mooi is, maar ook praktisch, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Solid surface is hét perfecte materiaal voor in de badkamer. We vertellen er u alles over.

Ontdek nu:

  • Wat is solid surface?
  • De topmerken Hi Macs en Corian
  • De eigenschappen en voordelen
  • Solid surface schoonmaken

Zijdezacht materiaal

Wat is solid surface?

Solid surface is een verzamelnaam voor duurzame oppervlakte materialen die bestaan uit acryl en/of polyester gebonden natuurlijke materialen en pigmenten. Het is niet poreus en voelt zacht aan. Met dit materiaal maken wij badkamermeubels, wastafels, ligbaden, toiletfonteinen, zijwanden en douchevloeren volledig op maat. Naden? Daar is geen sprake van. Neem maar eens een kijkje bij Franeker en Stavoren. Het dunne wastafelblad loopt naadloos over in de zijwanden van het meubel.

De allerbeste kwaliteit

Topmerken Hi Macs en Corian

Op diverse websites komt u solid surface tegen. Echter, gaat het in veel gevallen om een ander soort materiaal met een mindere kwaliteit. Gemaakt op basis van polyester. In eerste instantie lijkt het goed, maar na een korte periode verschijnt slijtage en verkleurt het materiaal. Om dit te voorkomen én om u de allerbeste kwaliteit te garanderen werken wij enkel met de merken Hi Macs en Corian. Deze merken voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en -eisen.

Uitstraling en geheel

Eigenschappen en voordelen

Bij het ontwerpen en realiseren van uw badkamer zijn er twee zaken om rekening mee te houden. De uitstraling van het geheel én de levensduur van de meubels en het sanitair.

Ga voor solid surface! Het materiaal is:

  • Ontzettend sterk. Het gaat vele jaren mee en blijft er – ook na tien jaar – uit zien als nieuw.
  • Kras- als vochtbestendig en vergeelt niet. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging ontstaan, dan is dit eenvoudig op te lossen. Het materiaal is namelijk te herstellen zonder dat de oude beschadiging zichtbaar blijft.
  • Opgewassen tegen viezigheid, schimmels en bacteriën. Er zitten geen naden of openingen in het materiaal. Haal simpelweg een doekje over het meubel heen, en klaar is Kees.
  • Onderhoudsvrij. Het is vlekwerend, krasbestendig én vochtbestendig. Uw wastafel, waskom of ander product gaat dan ook tientallen jaren mee.
  • Thermisch vormbaar. Wij maken de vorm die u wilt, in de maat die u wenst in de kleur van uw dromen.

Stralend wit. Nu en in de toekomst.

Solid surface schoonmaken

Een wastafel, waskom of bad schoonmaken? Dat is ontzettend eenvoudig. Voor de dagelijkse reiniging maakt u gebruik van een zachte, natte doek om het oppervlak schoon te vegen. Bij kalk kunt u gebruik maken van schoonmaakazijn. Is er hardnekkig vuil zichtbaar? Kies dan voor een sponsje en een schurend schoonmaakmiddel. Even wrijven, daarna naspoelen met schoon water. Uw product blinkt weer als nooit tevoren.

Neem nu vrijblijvend contact op