solid-surface-header

Solid Surface

Een droombadkamer die geen onderhoud vergt, met enkel een doekje schoon te krijgen is en nooit zal vergelen? Dat klinkt bijna te mooi, maar met een badkamer van solid surface is dit toch echt de werkelijkheid.

  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Vergeeld niet, wit blijft echt wit
  • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
  • Krasbestendig en vochtbestendig
  • Een duurzame lange termijn keuze
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • 225 m2 inspiratie in onze showroom
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

Solid Surface - inspiratie-10
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-onne

Wat is solid surface

Solid surface is wanneer we het letterlijk vertalen een solide oppervlakte. Solid surface is echter geen materiaal, maar een verzamelnaam voor alle duurzame oppervlakte materialen. De materialen waar we bij TIZ design mee werken zijn van A-merken HI-MACS® en Corian®.

In de afgelopen jaren is solid surface ontzettend populair geworden voor keukens en badkamers en dit is niet zonder reden. Solid surface producten kennen namelijk vele voordelen die we graag met u delen.

De voordelen van solid surface

Zoals we al eerder benoemd hebben solid surface vele voordelen en is het niet zonder reden een populair product. Solid surface producten kenmerken zich namelijk door de harde, sterke materie en heeft geen naden of kleine openingen.

Dit maakt dat uw solid surface badkamer super simpel schoon te maken is. Viezigheid, schimmels en bacteriën maken geen schijn van kans en kunnen niet in naden of kleine openingen kruipen. Schoonmaken bestaat simpelweg uit een doekje er overheen halen zonder dat er chemische stoffen nodig zijn.

Doordat de oppervlakte van solid surface een afgesloten materie is heeft u ook geen onderhoud. Solid surface is namelijk vlekwerend, krasbestendig en vochtbestendig. Dit maakt meteen dat het een duurzaam product is dat vele jaren mee zal gaan.

Mocht het toch gebeuren dat uw badkamer schade oploopt dan is dit met 100% zekerheid te repareren. Solid surface is namelijk zo te bewerken dat we dit altijd kunnen herstellen zonder dat de oude beschadiging zichtbaar blijft.

Tot slot een voordeel voor de design liefhebbers die van een witte badkamer houden. Misschien heeft u het zelf al ervaringen of wellicht heeft u er al eerder over gehoord, een badkamer die vergeeld. Andere materialen blijven niet altijd wit, maar naar verloop van tijd beginnen deze een ‘vieze’ gelige kleur te krijgen. Dit doet afbreuk aan uw badkamer en is daarbij te voorkomen. Solid surface blijft gegarandeerd wit, hoeveel jaren er ook voorbijgaan.

Design mogelijkheden met solid surface

Bij TIZ design ontwerpen en produceren we al onze producten zelf. Dit doen we op een duurzame manier op onze showroom locatie in Zaltbommel. Bij het ontwerpen staat originaliteit hoog in het vaandel en laten we ons niet afschrikken door unieke ideeën.

Solid surface is daarbij het perfecte materiaal om mee te werken. Ondanks dat vele mensen bij solid surface aan mat witte keukens en badkamers denken zijn er vele kleuropties. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke eigenschappen van het materiaal; solid surface is te vervaardigen naar alle vormen doordat het op dezelfde wijze te bewerken is als hout. Geheel naadloos wat bijdraagt aan een strak geheel en daarbij schoonmaken extra makkelijk maakt. Wie wil dat nou niet?

Benieuwd naar de ontwerpen van onze solid surface wastafels of wellicht opzoek naar een solid surface bad? Bekijk dan onze ontwerpen via het collectie overzicht.

Meer informatie
solid-surface-hindeloopen
solid-surface-wastafel-2-inspiratie