Solid Surface wastafel

Een Solid Surface wastafel van TIZ Design staat garant voor een moderne look in uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat alle iedere Solid Surface wastafel van TIZ Design wordt ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier in Beneden Leeuwen. Onze Solid Surface wastafels worden op maat vervaardigd in Hi-Macs of Corian. Beide materialen hebben unieke eigenschappen, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor gebruik bij de productie van een design wastafel.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Wit blijft altijd wit

Solid Surface kenmerkt zich door een hoge weerstand tegen invloeden zoals krassen, warmte of ‘vergelen’. De vergelijking tussen Solid Surface en natuursteen wordt regelmatig gemaakt vanwege de vergelijkbare duurzaamheid. Een groot bijkomend voordeel is dat Solid Surface op dezelfde wijze als hout vervaardigd kan worden, waardoor de mogelijkheden eindeloos worden. Een hoogwaardige, duurzame Solid Surface wastafel op maat met een moderne design look is het resultaat!

Solid Surface is stevig oppervlaktemateriaal dat in vergelijking met andere soortgelijke producten zoals plastic, graniet, synthetische stenen en tegels betere waarden heeft. Dit maakt Solid Surface een uitermate geschikt materiaal om een wastafel van te maken.

Solid Surface wastafel op maat

In de vaste collectie van TIZ Design vindt u diverse Solid Surface wastafels. Naast een vaste collectie maken wij ook graag uw wastafel van Solid Surface op maat. Al onze wastafels worden in het TIZ Design atelier ontworpen en geproduceerd, waardoor de maatwerk mogelijkheden eindeloos zijn. Bent u benieuwd hoe wij uw droom wastafel van Solid Surface gaan maken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Neem een kijkje in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Hier kunt u zich laten inspireren door onze Solid Surface wastafels en de mogelijkheden voor een maatwerk wastafel bespreken. Om ervoor te zorgen dat wij alle tijd voor u kunnen nemen, vragen wij u om vooraf een afspraak te maken.

TIZ Design

Wastafels op maat: dat is waar TIZ Design sterk in is. TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis. Wij creëren door en door Nederlandse producten waarbij kwaliteit en originaliteit hoog in het vaandel staan. Doordat wij alle Solid Surface wastafels ontwerpen en produceren in ons eigen atelier, zijn de mogelijkheden eindeloos.