solid-surface-wastafel

Solid surface wastafel

Handgemaakt, enkel pure perfectie

Design solid surface wastafels van HI-MACS® of Corian® vindt u bij uitstek in de wastafelcollectie van TIZ design. Wij bieden u een breed scala aan design wastafels.

  • Door en door Nederlands product
  • Vergeelt niet, wit blijft echt wit
  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Krasbestendig en vochtbestendig
  • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
Meer informatie

Type

Onze solid surface wastafels kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd zodat deze perfect aansluiten op uw wensen.

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Duurzame productie in eigen huis

De materialen die we gebruiken zijn HI-MACS® en Corian®. Voordeel hiervan is dat dit een erg duurzaam materiaal is. Wanneer we kijken naar andere producten die worden aangeboden als het om badkamer sanitair gaat, dan is circa 90% afkomstig uit China.

Dit zijn producten van een totaal andere kwaliteit solid surface, hierbij is vaak de basis polyester, dit heeft de eigenschap om op den duur te vergelen. Het eerste gevoel kan soms best goed zijn en misschien zien de producten er redelijk hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven want na een tijd wordt het geel. De A-merk solid surfaces van HI-MACS® en Corian® zullen altijd stralend of mat wit blijven.

Wastafel van TIZ design

Een design wastafel en lavabo's van TIZ design is een door en door Nederlands product van de hoogste kwaliteit. Kiest u voor TIZ design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. Wij hebben meerdere modellen ontworpen. De materialen die worden gebruikt in onze wastafels zijn erg duurzaam. Dit zorgt ervoor dat ze ook op lange termijn prachtig blijven.

Op zoek naar een afwijkende maat of unieke combinatie?

Heeft u in onze collectie wastafels een wastafel gezien die u mooi vindt maar is deze niet leverbaar in de juiste maat? Het is bij ons geen probleem om een wastafel op maat te laten maken. Hierbij kunnen we voor u een wastafel met een afwijkende maat maken. Zo is de ruimte die u heeft voor een wastafel altijd in te vullen. Misschien heeft u in de badkamer wel een nis waartussen u een wastafel wilt plaatsen. Wij kunnen de wastafel dan compleet op maat maken en ook rekening houden met de plaatsing van de kraan.

Heeft u een model wastafel in gedachten, die niet voorkomt in onze collectie, dan kunnen we altijd kijken of we dat model voor u kunnen maken. Wilt u een keer onze showroom bezoeken? Dat is uiteraard geen probleem. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe onze wastafels, vrijstaande baden en badkamermeubels er in het echt uitzien.

Uiteraard is het dan ook mogelijk om verder te praten over de mogelijkheden voor maatwerk. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Deze is uitsluitend op afspraak geopend en als u langs wilt komen dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken

Kom langs in onze showroom

Wilt u de toiletfonteinen een keer bekijken in onze showroom? Of een keer kijken hoe onze producten gecombineerd kunnen worden? Misschien bent u naast producten voor het toilet op zoek naar een compleet nieuwe badkamer en wilt u bij ons inspiratie opdoen.

Het maakt niet uit, we nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is op afspraak geopend en u kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Meer informatie
solid-surface-wastafel-7-inspiratie
solid-surface-wastafel-2-inspiratie

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tiz-design-contact

Openingstijden showroom
Ma t/m vr.08.00 - 16.00 uur
Zaterdag10.00 - 13.00 uur

I.v.m. de feestdagen zijn wij van 25 dec. t/m 1 jan. gesloten!

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.