Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Oostermeer is een stoer en stijlvol meubel dat past binnen een modern interieur. Met zijn vier hoge, greeploze tip-on lades van het gerenommeerde merk Blum biedt het genoeg opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken, badlakens en andere badkamerspullen.

Omschrijving Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Oostermeer is vervaardigd van eikenhoutfineer. Het fineer is geperst op een ondergrond van vocht- en waterwerend mdf. Deze combinatie voorkomt dat het hout door de tijd heen vocht opneemt en gaat vervormen. Op verzoek kan het badkamermeubel ook in een andere houtsoort uitgevoerd worden.

De standaard afmeting van badkamermeubel Oostermeer is 1800x450x700 millimeter. Omdat alles in eigen atelier gemaakt wordt, behoort een badkamermeubel op maat altijd tot de mogelijkheden.

Het meubel kan afgewerkt worden met matzwarte lakfinish (zie foto) of enige andere afwerking naar keuze, zoals in blanke lak of een lak in kleur.

Aanvullende informatie Badkamermeubel Oostermeer

  • Greeploze tip-on lades van Blum in een kleur naar keuze
  • Uitstekend te combineren met alle modellen wastafels uit de collectie van TIZ design
  • Ruime keuze uit houtsoorten voor de uitvoering
  • Afwerking in een lakkleur naar keuze

Daarom TIZ design

  Duurzame productie in eigen huis

  Showroom in Beneden Leeuwen

  Hi macs & Corian

  Dutch Design (Hand Made)


Vraag offerte aan

Naam

E-mail

Telefoon

Afmeting (mm)

 

 

Beschrijving

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Oostermeer

Bezoek onze showroom

Als u wilt zien hoe onze wastafels, badkamermeubels en baden er in het echt uitzien of meer informatie wilt over de mogelijkheden voor maatwerk, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.