Dubbel badkamermeubel

TIZ Design heeft een ruim aanbod aan producten voor uw badkamer. Als u opzoek bent naar een uniek badkamermeubel met veel ruimte, bent u aan het goede adres bij TIZ Design. Het is mogelijk om uw eigen producten samen te stellen. Wilt u graag een enkel badkamermeubel of liever een dubbel badkamermeubel? Beide is mogelijk!

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Bruinisse

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Een dubbel badkamermeubel van TIZ Design

Er zijn diverse soorten standaard badkamermeubels. Deze variëren in kleuren, afmetingen en afwerking. Een aantal namen van onze badkamermeubels zijn vernoemd naar de Friese Elfstedentocht. Onze collectie is altijd voorzien van de nieuwste trends.

Een dubbel badkamermeubel op maat laten maken

TIZ Design is erg sterk in maatwerk. U kunt uw eigen badkamermeubel samenstellen. Het is eenvoudig om een dubbel badkamermeubel op maat te laten maken. U kunt kiezen voor een badkamermeubel met een wastafel en twee wastafels. Bij het ontwerpen van uw eigen badkamermeubel, kiest u als eerste het soort design badkamermeubel uit en bepaalt u de afmetingen. Het is mogelijk om een afwijkend model te laten ontwerpen.

Als u graag een badkamermeubel met wastafel wilt hebben, kunt u deze laten verzinken of u kunt ervoor kiezen om de wastafel boven het badkamermeubel te plaatsen. Er zijn veel soorten wastafels te verkrijgen. Een wastafel met strak afgewerkte hoeken, afgeronde hoeken, een enkele of dubbele wastafel. Als u graag een wastafel met een afwijkende maat in gedachten heeft, die niet terug is te vinden in de collectie van TIZ Design. Dan kunt u altijd uw gewenste model doorgeven en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Na het maken van de keuze van de wastafel is het handig om aan te geven of er kraangaten in uw dubbel badkamermeubel gerealiseerd moeten worden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!