Regendouche

Als u van een luxe en moderne badkamer houdt, denkt u al snel aan een prachtige regendouche. Een regendouche wordt ook wel een stortdouche of rainshower genoemd. Het voordeel van een regendouche is dat het luxe uitstraalt. Daarnaast vinden veel mensen het heerlijk dat het water rustig op hen valt. Een rainshower is erg ontspannend en is goed tegen stress. De straal van een regendouche is een stuk breder dan bij een normale douche.

RVS Regendouche 1

RVS Regendouche 2

Soort regendouche

TIZ Design biedt mooie inbouwregendouches, deze worden ingebouwd in de muur of het plafond. Met de inbouwregendouche ziet u de stang niet weer terug. Een voordeel van een inbouwregendouche is dat er minder schoongemaakt hoeft te worden.

TIZ Design heeft twee prachtige regendouches in het assortiment. De RVS Regendouche 1 heeft een geborstelde afwerking. Deze regendouche kan bevestigd worden aan de wand. De RVS Regendouche 2 wordt bevestigd aan het plafond. Deze prachtige regendouche is erg populair, dit komt mede door de zwarte uitwerking. Als u overweegt om een regendouche aan te schaffen moet u rekening houden met de hoogte van het plafond.

Onderhoud RVS regendouche

Een RVS regendouche is ontzettend mooi, maar moet eens in de zoveel tijd worden schoongemaakt. Dit is afhankelijk van de aantal keren dat u gebruik maakt van uw regendouche. Voor het schoonmaken van een RVS regendouche is het verstandig om dit te doen met een RVS reiniger. Dit is te koop in de supermarkt en zorgt ervoor dat het RVS niet aan wordt getast. U moet de kraan inspuiten met de reiniger, vervolgens verdeelt u het schoonmaakmiddel met een microvezeldoek over de kraan. Zo wordt er een beschermlaag gecreëerd.

Badkamer inrichten

Een regendouche past bij elk design badkamer. Een moderne badkamer is vaak tijdloos, de ruimte is strak en overzichtelijk. Een landelijke badkamer heeft vaak wat warme kleuren en materialen. Hierbij moet u denken aan beige- en zandtinten. Het heeft klassieke waskommen, sierlijke kranen en handvaten aan de badkamermeubels. De regendouche past ook goed bij de industriële en betonlook badkamer.

TIZ Design producten

Voor welk soort design u ook kiest een regendouche past in elk design. Bij TIZ Design kunt u terecht voor mee producten. Het is natuurlijk prachtig als u een regendouche neemt die in dezelfde stijl is als uw kraan in de badkamer. Door gebruik te maken van dezelfde materialen creëert u een eenheid in uw badkamer. Naast een prachtige regendouche en mooie kraan biedt TIZ Design nog meer!

TIZ Design biedt wastafels, badkamermeubels, vrijstaande baden, toiletfonteinen, kasten en badkamerspiegels. Alles voor een prachtige inrichting. Het is mogelijk om de producten op maat te laten maken. TIZ Design is gespecialiseerd in maatwerk. Het is mogelijk om een badkamermeubel samen te stellen inclusief een wastafel en een kraan. Uw eigen samenstelling wordt gerealiseerd in onze productie.

Het is mogelijk om een mooie grote spiegel boven de badkamermeubel te plaatsen. Wij bieden badkamerspiegels met verlichting die voorzien zijn van dimbaar LED licht. Daarnaast zijn alle spiegels condensvrij tijdens het douchen. Altijd handig om na het douchen in de spiegel te kunnen kijken.

Er zijn twee soorten vrijstaande baden te koop. Dit is het bad Tolen en het bad Breskens. Een vrijstaand bad mag voor veel mensen niet ontbreken in de badkamer. Het bad is gemaakt van Solid Surface materiaal. De rand van het bad is 15 mm dik, hierdoor krijgt het bad een elegante uitstraling.

Offerte aanvragen TIZ Design

Wordt u helemaal gelukkig van de prachtige regendouches van TIZ Design? Geef uw wensen door en wij maken vrijblijvend een offerte voor u op maat. Als u ook graag een van onze andere producten op het oog hebt, kunt u hier gelijk een offerte voor aanvragen.

Kom langs in onze showroom

Vind u het prettig om onze producten eens te komen bekijken? Kom langs in onze showroom in Beneden Leeuwen. Op locatie kunt u ons uitgebreide assortiment komen bekijken. Hier vindt u prachtige regendouches, RVS kranen, badkamermeubels, wastafels, kasten en badkamerspiegels. Een handige tip is om een plattegrond van uw badkamer mee te nemen, het kan altijd dat u op locatie overtuigd bent van de producten van TIZ Design.

Als u graag langs wilt komen in onze showroom, zouden wij graag een afspraak met u willen maken. Zo kunnen wij u goed adviseren. Wij helpen u graag en denken met u mee om samen tot een prachtig eindproduct te kunnen komen.