Vrijstaande badkraan

Een vrijstaande badkraan maakt een badkamer met een vrijstaand bad compleet. De combinatie van vrijstaande kraan en bad geeft uw badkamer een luxe en klassiek gevoel. Even in bad zitten wordt een bijzondere ervaring. Een vrijstaande badkraan van TIZ Design maakt het mogelijk om het bad midden in een ruimte te plaatsen.

RVS Vrijstaande Badkraan 1

Combinatie met een vrijstaand bad

We schreven er al over maar een vrijstaande badkraan is perfect geschikt in combinatie met een vrijstaand bad. In onze collectie vindt u verschillende vrijstaande vrijstaande baden terug. Zo hebben we bad Tholen en Breskens. Wanneer u een van deze baden installeert in combinatie met vrijstaande badkraan 1 kunt u rekenen op een gevoel van luxe, de volgende keer als u een bad neemt.

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in onze vrijstaande badkraan en wilt u deze een keer komen bekijken in onze showroom? Zelf zien hoe dit in combinatie met onze baden staat? Of wilt u misschien een keer kijken hoe onze producten gecombineerd kunnen worden? Misschien bent u net gestart met uw zoektocht naar een nieuwe badkamer en wilt u bij ons inspiratie opdoen. Of u bent al wat verder in uw zoektocht en heeft u keuze voor ons al gemaakt. Het maakt niet uit, we nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is uitsluiten op afspraak geopend en u kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Over TIZ Design

Veel van onze producten die wij aanbieden worden op een duurzame manier geproduceerd in eigen huis. Koopt u bij ons een vrijstaande badkraan in combinatie met een bad, dan koopt u een door en door Nederlands product. Zaken als kwaliteit en originaliteit vinden wij ontzetten belangrijk. Zoals we al eerder schreven bent u misschien net met zoektocht naar een nieuwe badkamer gestart. Binnenkort gaat u wonen in een nieuw huis en u zoekt daarvoor invulling van de badkamer of misschien is de oude badkamer in uw bestaande huis aan vervanging toe.

Kies voor de kranen en andere producten van TIZ Design. Onze RVS vrijstaande badkraan is een echte eyecatcher. Bedenk goed dat ook een kraan niet alleen een gebruiksvoorwerp is. Het is een prominent onderdeel van uw badkamer. Een ruimte waar u ongetwijfeld dagelijks te vinden bent. Hier start voor velen van ons immers de dag. Of u sluit een hectische dag misschien wel af in de badkamer.

Hoe lekker is het dan om in deze ruimte te genieten van een mooi vrijstaand bad in combinatie met een vrijstaande badkraan. Stap met veel plezier binnen in uw badkamer en maak het een compleet onderdeel van uw huis. TIZ Design staat voor unieke designs, scherpe prijzen, korte levertijden en alles wat wij maken doen wij speciaal voor u. Vragen? Neem dan contact met ons op!