Badkamermeubel

In de vaste collectie van TIZ design vindt u een ruim aanbod aan design badkamermeubels. Onze badkamermeubels zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten en combinaties. Op zoek naar een afwijkende maat of unieke combinatie? TIZ design is sterk in maatwerk: bekijk de mogelijkheden voor uw badkamermeubel op maat.

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Bruinisse

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Badkamermeubel van TIZ Design

De vaste collectie van TIZ Design heeft een verscheidenheid aan design badkamermeubels. De badkamermeubels zijn in diverse standaardmaten verkrijgbaar en ook in combinaties kunnen we variëren. De namen van onze meubels vinden allemaal hun roots in Friesland. Denk hierbij aan namen als Lemmer, Sneek, Joure en Bolsward. Sommige van de namen zul je zeker herkennen, die komen voor in de Friese Elfstedentocht.

Maatwerk badkamermeubel

Bij TIZ Design zijn we sterk in maatwerk. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor de productie, het design en de afwerking van onze Solid Surface badkamermeubels. Dit maakt dat de mogelijkheden voor maatwerk eigenlijk eindeloos zijn. U kunt zelf afmetingen opgeven, u kunt een keuze maken in de gebruikte materialen en de kleur van het meubel. Hierna doen wij de rest.

Een badkamermeubel is makkelijk te maken in vier eenvoudige stappen. Het begint met het kiezen van het model en de afmetingen. Wilt u een afwijkend model op basis van een tekening dan is dit ook mogelijk. Lever de tekening bij ons aan en we denken graag met u mee. De volgende stap is de samenstelling van het badkamermeubel. Denk hierbij aan het aantal lades wat u in het meubel wilt hebben. Wilt u misschien ligplanken verwerken in het meubel, dan kan dit ook. Verder kunt u voor de samenstelling kiezen uit verschillende wastafels en design kranen. Na deze stap maakt u een keuze voor het materiaal van het badkamermeubel. U kunt kiezen uit diverse kleuren wat betreft het materiaal. Wit is een mogelijkheid maar ook eiken met een matte lak finish, in een lichte of zeer donkere variant is mogelijk. Een wastafel mét meubel is uiteraard ook mogelijk!

Stijlvol badkamermeubel

Kiest u voor een badkamermeubel van TIZ Design dan kiest u voor een stijlvol meubel. Met onze collectie blijft u bij met de nieuwste trends. Omdat het voor ons mogelijk is alles op maat te maken kunt u een meubel kiezen die echt bij u past. Of het nu om een meubel in hoogglans wit gaat, de wat meer klassieke variant of een badkamermeubel in hout. Met een houtlook krijgt de badkamer direct een andere uitstraling. Het zorgt voor rust en zorgt ervoor dat u na de dagelijkse hectiek even heerlijk tot rust kunt komen in de badkamer. Kiest u voor een badkamermeubel met donker hout dan zorgt dit voor een groot contrast in de badkamer. Op deze manier springt het meubel echt in het oog. Welk badkamermeubel u ook kiest, misschien combineert u het badkamermeubel wel met een van onze baden. Heerlijk om na een werkdag even tot rust te komen in de badkamer.

Veel mogelijkheden voor badkamermeubels

Zoals we al eerder schreven is het mogelijk om in enkele stappen voor een maatwerk badkamermeubel te kiezen. Maar wat is er dan precies allemaal mogelijk? Zo is het mogelijk om een keuze te maken in lades, bij een dubbel badkamermeubel is het mogelijk om lades naast elkaar te plaatsen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in ons badkamermeubel Bolsward. Verder is het mogelijk om lades onder elkaar te plaatsen. De laden zijn voorzien van een softclose systeem. Dit geeft het meubel direct een luxe gevoel. Verder kunt u kiezen voor een greeploze variant lade. Een zogenaamde tip-on lade. Hier kunt u eenvoudig op tikken om de lade te openen. Een voorbeeld hiervan is ons badkamermeubel Oosterend. We spraken al even over laden onder elkaar en naast elkaar maar een combinatie hiervan is ook mogelijk, dat ziet u ook terug bij het Oosterend meubel.

Laat u ruimte tussen het badkamermeubel en de wastafel, dan ontstaat er bovenop het meubel mogelijkheid om spullen op te bergen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan enkele handdoeken. Een mooi voorbeeld van deze oplossing is ons badkamermeubel Grou. Een unieke oplossing voor een badkamermeubel is het toevoegen van een legplank net als bij onze HI-MACS/Corian wastafels. Een voorbeeld hiervan vindt u terug in badkamermeubel Hindeloopen. Op deze manier ontstaat er een zwevend meubel bestaande uit een wastafel en een zwevende legplank. Een andere variant badkamermeubel uitgevoerd in eiken fineer met twee lades onder elkaar is ons badkamermeubel Joure. Zo ziet u bij al deze verschillende producten dat er tal van opties zijn en dat er heel veel combinaties mogelijk zijn. Uiteraard staan uw wensen hierin centraal en kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Eenvoudig offerte aanvragen

Welk variant badkamermeubel u ook kiest, of het nu om een meubel uit onze collectie gaat of een badkamermeubel compleet op maat. Het is ontzettend eenvoudig om via onze website een offerte aan te vragen. We hebben slechts enkele gegevens van u nodig, denk hierbij aan de naam, e-mail, telefoon en mogelijke afmetingen voor het badkamermeubel. U kunt ook een beschrijving toevoegen betreffende het badkamermeubel. Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen streven wij er naar om u aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Over TIZ Design

TIZ Design in Beneden Leeuwen staat voor duurzame productie in eigen huis en een door en door Nederlands product, ook als het om badkamer onderkasten gaat. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Misschien heeft u een huis gekocht en bent u met een nieuwe badkamer bezig, of bent u een badkamer aan het vervangen. Wanneer u een badkamer inricht, dan is ook het badkamermeubel een echte eyecatcher. Ga in dit geval voor mooie design producten. Het is immers niet alleen een gebruiksvoorwerp, u bent er bijna elke dag te vinden. Eigenlijk gaat de dag van start na een bezoekje aan uw eigen badkamer. U wilt hier plezierig kunnen binnen stappen, het moet echt als een onderdeel van uw huis voelen. Geniet iedere dag weer opnieuw met een badkamermeubel van TIZ Design. Wij staan voor een uniek design, scherpe prijzen, korte levertijden en alles wat wij doen is speciaal voor u gemaakt.