solid-surface-badkamer

Badkamermeubel op maat

Binnen 4 stappen uw droommeubel

Wij realiseren graag uw badkamermeubel op maat. TIZ design is verantwoordelijk voor het design, de productie en de afwerking. Dit alles doen we in onze fabriek in Zaltbommel. Doordat wij onze productie in eigen huis hebben, zijn wij in staat om onze maatwerk producten voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Zo is een badkamermeubel op maat altijd binnen handbereik.

Meer informatie

Type

Onze solid surface wastafels kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd zodat deze perfect aansluiten op uw bestaande badkamerinrichting

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Badkamermeubel op maat

In 4 stappen naar uw perfecte badkamermeubel op maat.

1. Model & Afmeting

2. Samenstelling

3. Materiaal

4. Afwerking

Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-wastafel-5-inspiratie
solid-surface-wastafel-6-inspiratie

De beste kwaliteit badkamermeubels

Onze badkamermeubels op maat zijn tijdloze hoogwaardige design producten. We gebruiken namelijk uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze badkamermeubels? U kunt alvast inspiratie opdoen in de vaste collectie van TIZ design.

In onze vaste collectie vindt u een ruim aanbod aan design badkamermeubels. De badkamermeubels op maat kunnen van hout en van diverse andere materialen worden gerealiseerd. Door een badkamermeubel op maat te laten maken, kunt u kiezen voor afwijkende maten of een unieke combinatie. Helemaal naar uw eigen wens en eigen specificaties, én met de kwaliteit van TIZ design.

Proces badkamermeubel op maat

Hierna kiest u de gewenste samenstelling van het badkamermeubel. Kies voor een kraan, een passende wastafel en uiteraard het meubel zelf. Vervolgens mag u een keuze maken tussen verschillende materialen. De materialen kunnen gekozen worden voor de afzonderlijke elementen. Wilt u lades laten verwerken in uw meubel? Dan kunt u hiervoor ook het bedieningssysteem bepalen. Ten slotte kiest u voor een type afwerking en kleuren van de afzonderlijke elementen.

Meer informatie
solid-surface-wastafel-7-inspiratie
solid-surface-wastafel-2-inspiratie