Badkamerspiegel op maat?

Bent u op zoek naar een spiegel op maat voor in de badkamer? Dan bent u bij TIZ Design aan het juiste adres. Wanneer u een complete badkamer wilt hebben dan kan een spiegel niet ontbreken. Bent u op zoek naar een afwijkende maat voor in uw badkamer? Kies dan voor een spiegel op maat van TIZ Design. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een bepaalde vorm, specifieke afmetingen en LED verlichting voor de perfecte badkamerspiegel op maat.

badkamermeubel op maat

Kwalitatieve spiegel op maat voor in uw badkamer

TIZ Design maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit materialen voor de badkamerspiegels. Weet u nog niet precies welke spiegel op maat u voor uw badkamer wilt? Neem dan een kijkje in onze vaste collectie badkamerspiegels. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden.

Varianten badkamerspiegels

TIZ Design heeft een ruim assortiment badkamerspiegels. Al onze badkamerspiegels op maat beschikken over ingebouwde verlichting. De verlichting zorgt voor een exclusieve en luxe uitstraling in uw badkamer. Naast verlichting bevatten onze spiegels op maat voor de badkamer ook verwarmingselementen. De elementen zorgen ervoor dat er geen condens op de spiegels komt. Hierdoor zijn de badkamerspiegels van TIZ Design altijd te gebruiken, zelfs na het (lange) douchen.

De badkamerspiegels op maat kunnen in iedere badkamer geplaatst worden, ongeacht de vochtigheid. De badkamerspiegels zijn spatwaterdicht en een hoog vochtgehalte zal de spiegels niet aantasten. Door de hoogwaardige kwaliteit van de spiegels, blijven ze jarenlang een echte eyecatcher in uw badkamer.

Offerte voor een badkamerspiegel op maat aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan voor een badkamerspiegel op maat. Vul in het offerteformulier in welk model, afmetingen en eventuele extra informatie die u wilt hebben. Daarnaast kunt u ook een foto toevoegen indien u al een geschikte spiegel op maat heeft gezien voor in uw badkamer. Wilt u zelf zien hoe onze badkamerspiegels of andere producten eruit zien? Kom gerust eens langs in onze showroom in Beneden Leeuwen, deze is uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Binnen drie tot vijf werkdagen een reactie

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis. Dit geldt ook voor de badkamerspiegels die wij op maat produceren. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit op een voetstuk. Onze producten zijn door en door Nederlands. Bij het inrichten van een badkamer komt veel kijken en u wilt er zeker van zijn dat aan alle wensen wordt voldaan. U zult immers elke dag van uw badkamer gebruik gaan maken. Kies daarom voor kwaliteit van TIZ Design.