Badkamerspiegel op maat?

Wilt u de badkamer compleet maken? Dan kan een spiegel niet ontbreken. Wilt u een spiegel geheel op maat? Kies dan voor een maatwerk spiegel van TIZ Design. De mogelijkheden voor onze maatwerk spiegels zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een bepaalde vorm, specifieke afmetingen en LED verlichting voor de perfecte badkamerspiegel op maat.

Hoge kwaliteit badkamerspiegels

Voor onze badkamerspiegels op maat gebruiken we uiteraard de beste kwaliteit materialen. Nog niet precies duidelijk welke badkamerspiegel op maat u zou willen laten maken? Neem dan gerust een kijkje bij onze collectie badkamerspiegels. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden.

Offerte voor een badkamerspiegel op maat aanvragen

Het is eenvoudig om een offerte aan te vragen voor een badkamerspiegel op maat. Deze aanvraag is vrijblijvend en we willen u hierin graag verder informeren over de mogelijkheden. Dit kan prima in een prijsvoorstel voor een badkamerspiegel op maat. Wilt u zelf zien hoe onze badkamerspiegels of andere producten eruit zien? Kom gerust eens langs in onze showroom, deze is uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Binnen drie tot vijf werkdagen een reactie

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis. Dit geldt ook voor de badkamerspiegels die wij op maat produceren. Bij ons staan originaliteit en kwaliteit op een voetstuk. Onze producten zijn door en door Nederlands. Bij het inrichten van een badkamer komt veel kijken en u wilt er zeker van zijn dat aan alle wensen wordt voldaan. U zult immers elke dag van uw badkamer gebruik gaan maken. Kies daarom voor kwaliteit van TIZ Design.